-50%

Farfalla: Mandarine Rot - Eteerinen Öljy, Mandariini punainen 10ml (KESTO 8/2021)

Rauhoittava hedelmäisen tuoksuinen eteerinen öljy.

6,85 

Vain 1 varastossa

Kuvaus

Makean hedelmäinen punainen mandariini on ihana ja monipuolinen eteerinen öljy. Se virkistää, rentouttaa sekä rauhoittaa. Mandariinin makean hedelmäinen tuoksu on lasten suosikki, ja se tasapainottaa samalla  levottomuutta. Se myös rauhoittaa stressiä, jännitystä ja hermostuneisuutta. Pakkauskoko 10ml.

Vinkki:
Ennen lasten nukkumaanmenoa voit luoda lastenhuoneeseen kevyen hyvänyön tuoksun, joka auttaa lapsia nukkumaan rauhallisesti. Annostele hyvin miedosti punaisen mandariinin eteeristä öljyä tuoksulamppuun, pidä palamassa vain hetki ja vie tuoksulamppu pois lastenhuoneesta.
Hyvänyön hierontaöljy lapsille:
Sekoita 50ml Luomu Manteliöljy, 2 pisaraa Luomu Bergamottia, 1 pisara Punainen Mandariinia, 1 pisara Luomu Laventeli Fine:a, 1 pisara Luomu Roomalaista Kamomillaa.

Huom. Lisää ihon valoherkkyyttä – älä käytä laimennettunakaan ihoalueille jotka altistuvat auringonpaisteelle seuraavan 24-48 tunnin aikana.

Käyttöohje:
Huonetuoksuna ja aromaterapiassa. Eteeriset öljyt tulee aina laimentaa ennen iholle laittamista, esim. 1-4 tippaa 10 ml:aan perusöljyä. Tämä laimennussuhde on turvallinen terveelle aikuiselle, mikäli aiot käyttää eteerisiä öljyjä vauvoille, lapsille, vanhuksille tai vakavasti sairaille henkilöille, koulutetun aromaterapeutin ohjaus on tarpeen. Vaikeiden sairauksien / lääkityksen ollessa kyseessä suositellaan keskustelua oman hoitavan lääkärin kanssa. Eteeristen öljyjen käyttöä ei suositella raskauden aikana, eivätkä ne sovellu sisäiseen käyttöön.

Farfalla: Mandarine Rot - Eteerinen Öljy, Mandariini punainen 10ml (KESTO 8/2021)

SKU 7612534011587 Kategoriat , , , Brand: