-50%

Farfalla: Orange Süss - Eteerinen Öljy, Appelsiini, makea 10ml (KESTO 2/2022)

Raikkaan makea piristävä eteerinen öly.

4,50 

Vain 1 varastossa

Kuvaus

Raikkaan makea appelsiinin eteerinen öljy virkistää, tasapainottaa ja puhdistaa. Luomu appelsiini tuo rentouttavaa apua levottomuuteen ja stressiin. Se piristää ja rauhoittaa huolestunutta ja surullista mieltä. Erityisesti sitrustuoksuissa luomuviljelty laatu on erityisen tärkeää, sillä tavanomaisesti viljellyt sitrushedelmät ovat täyttä torjunta-aineita. Pakkauskoko 10ml.

Huom. Lisää ihon valoherkkyyttä – älä käytä laimennettunakaan ihoalueille jotka altistuvat auringonpaisteelle seuraavan 24-48 tunnin aikana.

Käyttöohje:
Huonetuoksuna ja aromaterapiassa. Eteeriset öljyt tulee aina laimentaa ennen iholle laittamista, esim. 1-4 tippaa 10 ml:aan perusöljyä. Tämä laimennussuhde on turvallinen terveelle aikuiselle, mikäli aiot käyttää eteerisiä öljyjä vauvoille, lapsille, vanhuksille tai vakavasti sairaille henkilöille, koulutetun aromaterapeutin ohjaus on tarpeen. Vaikeiden sairauksien / lääkityksen ollessa kyseessä suositellaan keskustelua oman hoitavan lääkärin kanssa. Eteeristen öljyjen käyttöä ei suositella raskauden aikana, eivätkä ne sovellu sisäiseen käyttöön.

Farfalla: Orange Süss - Eteerinen Öljy, Appelsiini, makea 10ml (KESTO 2/2022)