Farfalla: Verbena Grasse - Eteerinen Öljy, Verbena 10ml

Virkistävä eteerinen öljy.

10,90 

Vain 1 varastossa

Kuvaus

Raikastava ja puhdistava verbenan eteerinen öljy. Yhteen kiloon tätä kallisarvoista eteeristä öljyä tarvitaan viisituhatta kiloa Verbenan lehtiä. Se virkistää ja rauhoittaa kovin stressaavissa tilanteissa. Pirtsakan tuoksunsa ansiosta se sopii myös erinomaisesti raikastavaksi huonetuoksuksi. Pakkauskoko 10ml.

Huom. Lisää hieman ihon valoherkkyyttä – älä käytä laimennettunakaan ihoalueille jotka altistuvat auringonpaisteelle seuraavan 24-48 tunnin aikana.

Käyttöohje:
Huonetuoksuna ja aromaterapiassa. Eteeriset öljyt tulee aina laimentaa ennen iholle laittamista, esim. 1-4 tippaa 10 ml:aan perusöljyä. Tämä laimennussuhde on turvallinen terveelle aikuiselle, mikäli aiot käyttää eteerisiä öljyjä vauvoille, lapsille, vanhuksille tai vakavasti sairaille henkilöille, koulutetun aromaterapeutin ohjaus on tarpeen. Vaikeiden sairauksien / lääkityksen ollessa kyseessä suositellaan keskustelua oman hoitavan lääkärin kanssa. Eteeristen öljyjen käyttöä ei suositella raskauden aikana, eivätkä ne sovellu sisäiseen käyttöön.

Farfalla: Verbena Grasse - Eteerinen Öljy, Verbena 10ml

SKU 7612534011280 Kategoria Brand: