Farfalla: Weihrauch Indie - Eteerinen Öljy, Frankincense (intialainen) 5ml

Rauhoittava eteerinen öljy.

12,20 

Vain 2 varastossa

Kuvaus

Rauhoittava ja ilmapiiriä puhdistava 100% eteerinen öljy. Intialainen frankincense saadaan ‘Boswellia Serrata’ -kasvista ja sen tuoksu on raikkaampi sekä kevyempi kuin arabialaisen frankincensen. Frankincense on tärkeä osa intialaista ayurvedista lääkintää. Intialaisen frankincensen ominaisuudet ovat verrattavissa arabialaiseen frankincenseen: se on rauhoittava ja puhdistava. Pakkauskoko 5ml.

Vinkkejä:
Sopii hyvin käytettäväksi meditaatiossa.
Puhdistaa ilmapiirin ja poistaa mahdolliset huonot energiat esim. uuteen asuntoon muutettaessa tai majoitusta vaihdettaessa.

Käyttöohje:
Huonetuoksuna ja aromaterapiassa. Eteeriset öljyt tulee aina laimentaa ennen iholle laittamista, esim. 1-4 tippaa 10 ml:aan perusöljyä. Tämä laimennussuhde on turvallinen terveelle aikuiselle, mikäli aiot käyttää eteerisiä öljyjä vauvoille, lapsille, vanhuksille tai vakavasti sairaille henkilöille, koulutetun aromaterapeutin ohjaus on tarpeen. Vaikeiden sairauksien / lääkityksen ollessa kyseessä suositellaan keskustelua oman hoitavan lääkärin kanssa. Eteeristen öljyjen käyttöä ei suositella raskauden aikana, eivätkä ne sovellu sisäiseen käyttöön.

Farfalla: Weihrauch Indie - Eteerinen Öljy, Frankincense (intialainen) 5ml

SKU 7612534013376 Kategoriat , Brand: