Farfalla: Ylang Ylang Extra Superieur - Eteerinen Öljy, Ylang Ylang 5ml

Rauhoittava ja mielialaa kohottava eteerinen öljy.

19,10 

Vain 1 varastossa

Kuvaus

Ihana sensuelli kukkaistuoksu, joka rauhoittaa ja kohottaa mielialaa. Ylang Ylangin kukkien tuoksu on aistillinen ja sitä suositellaan käytettäväksi vähentämään stressiä ja naisten vaivoja. Extra Superieur on tuoksultaan miedoin ja Ylang Complete on ominaisuuksiltaan kokonaisvaltaisin. Pakkauskoko 5ml.

Vinkki:
Ylang ylang on ihana öljy erityisesti naisille. Sekoita 4-5- pisaraa kupilliseen kermaa tai kahteen ruokalusikalliseen Farfallan tuoksuneutraalia DIY suihkugeeli/kylpyvaahto ja lisää se kylpyveteen. Tekee ihosta pehmeän ja sileän ja vahvistaa sensuellia naiseutta.

Käyttöohje:
Huonetuoksuna ja aromaterapiassa. Eteeriset öljyt tulee aina laimentaa ennen iholle laittamista, esim. 1-4 tippaa 10 ml:aan perusöljyä. Tämä laimennussuhde on turvallinen terveelle aikuiselle, mikäli aiot käyttää eteerisiä öljyjä vauvoille, lapsille, vanhuksille tai vakavasti sairaille henkilöille, koulutetun aromaterapeutin ohjaus on tarpeen. Vaikeiden sairauksien / lääkityksen ollessa kyseessä suositellaan keskustelua oman hoitavan lääkärin kanssa. Eteeristen öljyjen käyttöä ei suositella raskauden aikana, eivätkä ne sovellu sisäiseen käyttöön.

Farfalla: Ylang Ylang Extra Superieur - Eteerinen Öljy, Ylang Ylang 5ml

SKU 76125340126457612534014823 Kategoriat , Brand: