-40%

Farfalla: Zitrone - Eteerinen Öljy, Sitruuna 10ml (KESTO 2/2022)

Virkistävä eteerinen öljy.

7,50 

Vain 1 varastossa

Kuvaus

Raikas sitruunan tuoksu virkistää ja raikastaa sekä kohottaa mielialaa ja tuo energiaa. Töitä tehdessä sitruunan selkeyttävä ja virkistävä tuoksu lisää keskittymiskykyä. Sitruuna uudistaa ihoa tehden siitä nuorekkaamman.  Erityisesti sitrusöljyissä luomulaatu on erityisen tärkeää, sillä tavanomainen sitrusviljely käyttää paljon torjunta-aineita. Farfallan sitruunaöljy on biodynaamisesti viljeltyä Demeter -laatua. Pakkauskoko 10ml.

Vinkki:
Saat kiiltävät ja pehmeät hiukset, kun sekoitat kookosöljyyn 1-2 tippaa sitruunan eteeristä öljyä. Levitä seos hiuksiin ja latvoihin, kääri hiukset pyyhkeeseen, anna vaikuttaa 20-30 minuuttia tai yön yli. Huuhtele hyvin.

Huom. Lisää ihon valoherkkyyttä – älä käytä laimennettunakaan ihoalueille jotka altistuvat auringonpaisteelle seuraavan 24-48 tunnin aikana.

Käyttöohje:
Huonetuoksuna ja aromaterapiassa. Eteeriset öljyt tulee aina laimentaa ennen iholle laittamista, esim. 1-4 tippaa 10 ml:aan perusöljyä. Tämä laimennussuhde on turvallinen terveelle aikuiselle, mikäli aiot käyttää eteerisiä öljyjä vauvoille, lapsille, vanhuksille tai vakavasti sairaille henkilöille, koulutetun aromaterapeutin ohjaus on tarpeen. Vaikeiden sairauksien / lääkityksen ollessa kyseessä suositellaan keskustelua oman hoitavan lääkärin kanssa. Eteeristen öljyjen käyttöä ei suositella raskauden aikana, eivätkä ne sovellu sisäiseen käyttöön.

Farfalla: Zitrone - Eteerinen Öljy, Sitruuna 10ml (KESTO 2/2022)