FIINI Naturally

FIINI Naturally Imurointipuuteri Hedelmäinen 300g

12,90 

Raikkaan hedelmäisen tuoksuinen imurointipuuteri.

Vain 2 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 6430070280301 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Imurointipuuteri raikastaa monenlaiset kodin tekstiilit. Poistaa tunkkaisen hajun ja jättää miedon tuoksun. Pakkauskoko 300g.

Käyttöohje:
Ripottele imurointipuuteria tekstiilin päälle ja anna vaikuttaa noin 20 min. jonka jälkeen imuroi tuote pois. Voidaan käyttää kaikkiin kodin tekstiilipintoihin kuten mattoihin, huonekaluille ja lemmikkien peteihin. Sopii myös hajun poistoon kengistä. Voit myös imuroida lusikallisen puuteria suoraan imuriin, mikäli haluat vain tuoksun eikä raikastamista vaativia tekstiilejä ole. Sopii käytettäväksi myös pussittomissa pölynimureissa.

INCI: Natriumbikarbonaatti, tuoksu allergeeniton tuoksuöljy

FIINI Naturally

Fiini Naturally -sarjan tuotteet ovat luonnonkosmetiikkaa Pohjanmaalta, Isokyröstä. Sarja sai alkunsa kahden ystävyksen mielenkiinnosta kemikaalittomaan ja luonnon omista raaka-aineista valmistettuun kosmetiikkaan. Alkuun tuotteita oli vain muutama, mutta tällä hetkellä sarjasta löytyy jo parikymmentä erilaista tuotetta niin ihmisille kuin eläimillekin mm. saippuoita, voiteita, pyykkietikoita ja tassuvoidetta. Tuotteita löytyy koko perheen tarpeisiin.

Valikoima voi erota myymälän ja verkkokaupan välillä.