-10%

FIINI naturally ruusu SHEAVOI 50 ml (KESTO 7/2022)

Ruusu-sheavoide.

17,91 

Varastossa

Kuvaus

Ihana ruusu-sheavoide, joka sopii käytettäväksi niin kasvojen kuin vartalonkin iholla. Sisältää ruusunmarjaöljyä joka uudistaa ihoa tehokkaasti ja ennalta ehkäisee ryppyjen syntymistä. Se sisältää paljon antioksidantteja jotka auttavat ihoa säilyttämään nuorekkuutensa. Voide on valmistettu puhdistamattomasta sheavoista, jossa on kaikki sheavoin hoitavat ominaisuudet tallella. Voiteessa on jäljellä käsittelemättömän sheavoin mieto ominaistuoksu. Valkoisen värinsä se saa vispauksen seurauksena.  Pakkauskoko n. 50ml.

Käyttöohje:
Ota voidetta käsiin ja lämmitä hetki. Hiero tuote tämän jälkeen iholle. Voidaan käyttää mm. kasvovoiteena, huulilla, silmänympäryksillä.

HUOM. Tuotteessa on käytetty ruusun eteeristä öljyä, joka poikkeaa synteettisesti valmistetusta ruusun tuoksusta. Ruusua on käytetty tuotteessa ihonhoidollisten ominaisuuksien vuoksi, ei tuoksua tuovana.

INCI: *Butyrospermum Parkii (shea), Rosa canina (ruusunmarja) fruit oil, Rosa Centifolia Flower (ruusu) Extract, Simondsia chinensis (jojoba) seed oil, Tocopheryl Acetate (e-vitamiini), **Citronellol, **Geraniol, **Citral, **Farnesol, **Linalool, **Eugenol, **Limonene.

*Luomuraaka-aine
**Esiintyy luonnostaan eteerisissä öljyissä

FIINI naturally ruusu SHEAVOI 50 ml (KESTO 7/2022)