FIINI naturally suolaSAIPPUA PALMAROSA 80 g

Ruusun ja pelargonian tuoksuinen suolasaippua kasvojen ja vartalon pesuun.

7,90 

Vain 1 varastossa

Kuvaus

Kasvojen ja vartalon ihon pesuun sopiva luonnollinen suolasaippua. Se sitoo tehokkaasti kosteutta ja onkin näin ihoa kosteuttava. Se myös vähentää ihon epäpuhtauksia sekä neutralisoi hien hajua. Palmarosan eteerinen öljy tuoksuu ruusulle ja pelargonialle ja se ylläpitää ihon kosteustasapainoa sekä uudistaa ihoa.

Kaikki Fiini Naturallyn saippuat valmistetaan käsityönä kylmäprosessimenetelmällä.  Ne sisältävät ainoastaan luonnon omia raaka-aineita. Saippuoissa ei ole keinotekoisia väriaineita, hajusteita eikä lisättyjä kemikaaleja. Saippuoissa on tallella kylmäprosessimenetelmässä luonnostaan saippuaan muodostuva glyseriini, jolla on ihoon kosteutta sitova vaikutus. Teollisesti valmistetuissa saippuoissa glyseriini yleensä poistetaan muun kosmetiikkateollisuuden käyttöön. Glyseriiniä sisältävät käsintehdyt saippuat ovat hyvin hellävaraisia iholle. Pakkauskoko 80g.

Käyttöohje:
Kasvojen sekä vartalon pesuun.

INCI: Maris sal (merisuola), *Sodium cocoate (kookosöljy), aqua (vesi), *Sodium palmate (palmuöljy), Sodium olivate (oliiviöljy), *Sodium castorate (risiiniöljy), *Cympopogon martini (palmarosa), **Geraniol, **Linalool, **Limonene

*Luomuraaka-aine
**Esiintyy luonnostaan eteerisissä öljyissä

Huom. Saippuoissa käytetty palmuöljy on RSPO-sertifioitua sekä luomusertifioitua, mitkä molemmat takaavat palmuöljyn olevan vastuullisesti tuotettua, eikä sen tuottamiseksi ole kaadettu sademetsiä tai vahingoitettu luontoa.

FIINI naturally suolaSAIPPUA PALMAROSA 80 g