-30%

FLOW COSMETICS GOOD VIBRATIONS Aromatherapeutic Solar Plexus Chakra Oil Blend 10 ml

Itsetuntoa ja mielialaa kohottava öljysekoitus.

24,50 

Vain 1 varastossa

Kuvaus

Solar plexus -chakraa tasapainottava öljysekoitus sisältää sitruunan, inkiväärin, seetrin, katajan sekä appelsiinin eteerisiä öljyjä, joilla on mm. antiseptisia ominaisuuksia. Tuoksusekoitus kohottaa mielialaa, vähentää uupumusta ja auttaa vahvistamaan itsetuntoa. Sopii kirkastamaan, puhdistamaan ja tasapainottamaan sameaa, rasvaista ihoa sekä vilkastuttamaan verenkiertoa ja ruuansulatusta. Lämmittävä inkivääri sopii palelevien jalkojen hoitoon.. Pakkauskoko 10ml.

Käyttöohje: hierontaan ja ihonhoitoon (laimennettuna 1-2 tippaa 10ml pohjaöljyä), meditaatioon, huonetuoksuna tuoksulyhdyssä tai -diffuuserissa (3-5 tippaa), sopii myös luonnolliseksi parfyymiksi.

Huom. Ei laimentamattomana iholle tai sisäiseen käyttöön, haavoihin eikä limakalvoille. Pidä lasten ja lemmikkien ulottumattomissa. Ei raskauden tai imetyksen aikana.

INCI: CITRUS LIMON PEEL OIL EXPRESSED*, CITRUS SINENSIS PEEL OIL EXPRESSED*, ZINGIBER OFFICINALE ROOT OIL*, JUNIPERUS COMMUNIS FRUIT OIL*, CEDRUS ATLANTICA WOOD OIL*, QUARTZ
* Sertifioitu luomuraaka-aine

FLOW COSMETICS GOOD VIBRATIONS Aromatherapeutic Solar Plexus Chakra Oil Blend 10 ml

SKU 6430028395866 Kategoriat , , Brand: