-40%

GREEN SKINCARE Purity+ Spots Control Gel 8 ml (POISTUU MEILTÄ, ULKOPAKKAUS VIOITTUNUT, KESTO 5/2022)

Täsmätuote paikallisten epäpuhtauksien hoitoon.

19,14 

Vain 2 varastossa

Kuvaus

Täsmätuote paikallisten epäpuhtauksien hoitoon. Kasviperäinen salisyylihappo vähentää epäpuhtauksia antibakteeristen ja keratolyyttisten ominaisuuksiensa ansiosta. Pakkauskoko 8ml.

Käyttöohje:
Levitä geeliä suoraan epäpuhtauksien päälle 2-3 kertaa päivässä.

INCI : AQUA (WATER) – ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE*(aloe vera) – GLYCERIN**( Kasviperäinen glyseriini) – CARRAGEENAN – SALICYLIC ACID (Kasviperäinen salisyylihappo) – XANTHAN GUM – HIBISCUS SABDARIFFA FLOWER WATER* (Hibiskuksenkukkavesi)- PLUMERIA ALBA FLOWER EXTRACT (Temppelipuunkukkavesi) – DEHYDROACETIC ACID – BENZYL ALCOHOL – PARFUM (FRAGRANCE) – LINALOL – LACTIC ACID – SODIUM HYDROXIDE – SODIUM BENZOATE – POTASSIUM SORBATE – CITRIC ACID
*LUOMUSERTIFIOITU RAAKA-AINE,  **VALMISTETTU LUOMUSERTIFIOIDUISTA RAAKA-AINEISTA

HUOM. Tuotteen ulkopakkaus on vioittunut ja öljyinen toisen tuotteen kuljetuksessa vuodon takia. Ulkopakkauksen sisällä oleva tuote on täysin kunnossa.

HUOM. Ainesosaluettelo on lisätty sivulle samaan aikaan tuotteen kanssa ja siksi se on  saattanut joissakin tapauksissa muuttua myöhemmin. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkistathan asian asiakaspalvelustamme ja lisäksi vielä tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöä.

GREEN SKINCARE Purity+ Spots Control Gel 8 ml (POISTUU MEILTÄ, ULKOPAKKAUS VIOITTUNUT, KESTO 5/2022)