HETKINEN

HETKINEN Body Butter, Elemitree & Lavender 60ml *

33,00 

Täyteläinen vartalovoide ihanan raikkaalla laventelin tuoksulla.

Varastossa

Kuvaus

Kuivaa ihoa tehokkaasti kosteuttava ja hoitava vartalovoide. Kasviöljyjen ansiosta tämä täyteläinen voide levittyy ihanan tasaisesti ja samettisesti ihoon. Sisältää ihon elastisuutta lisäävää manteliöljyä, ihoa pehmittävää ja kosteuttavaa sheavoita sekä antioksidanttista ja ihoa rauhoittavaa kookosvoita. Jojobavaha pehmittää ihoa ja voiteeseen on lisätty myös iholle tärkeää luonnollista E-vitamiinia. Tuoksu on saatu rauhoittavasta laventelista. Vartalovoide imeytyy kosteaan ihoon parhaiten. Pakkauskoko 60ml.

INCI: Vitellaria paradoxa butter, Prunus Amygdalus Sativa Kernel Oil, Simmondsia Chinensis Seed oil, Cocos Nucifera oil, Tocophehyl acetate, styrax benzoin gum, elemi essential oil, Lavandula angustifolia essential oil, *Geraniol, *Linalool, *Limonene (*essential oil component)

HETKINEN

HETKINEN ® -tuotesarja edustaa minimalisuutta sekä innovatiivisia ja muotoilultaan kauniita tuotteita. Valmistuksessa on käytetty puiden eri ainesosia ja kaikki tuotteet suunnitellaan sekä valmistetaan Suomessa. HETKINEN ® -tuotteissa halutaan korostaa elämistä sopusoinnussa luonnon kanssa ja tuoda ihmisiä lähemmäksi luontoa kiireisen arjen keskellä. Kaikki tuotteet ovat vegaanisia ja tehty 100% puhtaista luonnollisista ainesosista. Tuotteet sisältävät mm. eri puulajien uutteita lehdistä ja neulasista, vitamiineja, pihkaa, kasviöljyjä sekä eteerisiä öljyjä. Pakkaukset on valmistettu suomalaisesta männyn luonnostaan antibakteerisesta sydänpuusta.

Valikoima voi erota myymälän ja verkkokaupan välillä.