HURRAW! BALMTOO sandalwood fir 30 ml

Maanläheisen lämpimän tuoksuinen balmi.

32,90 

Varastossa

Kuvaus

BALMTOO monitoimivoide sopii käytettäväksi niin kasvoilla, käsissä tai vaikka varpaissa. Sisältää ihoa pehmittävää ja kosteuttavaa moringan siemenöljyä, kosteuttavaa oliiviöljyä sekä omega-3 ja omega-6 rasvahappoja sisältävää Sacha Inchi -öljyä. Tuoksultaan balmi on maanläheinen ripauksella makeahkoa mäntyä.  Pakkauskoko 30 ml.

BALMTOO on säilöntäaineeton. Ilmatiivis alumiinituubi takaa tuotteelle hyvän säilyvyyden. Kylmäpuristetut öljyt ovat parhaimmillaan 15-20 celsiusasteessa.

INCI: Carthamus tinctorius (safflower) seed oil*, Cocos nucifera (coconut) oil*, Euphorbia cerifera cera (candelilla) wax, Moringa oleifera (moringa) seed oil*, Ricinus communis (castor) seed oil*, Olea europaea (olive) fruit oil*, Plukenetia volubilis (sacha inchi) seed oil*, Jojoba esters, Santalum austrocaledonicum (sandalwood) wood oil, Citrus bergamia (bergamot) peel oil*, Abies balsamea (fir) needle oil, Citral‡, Limonene‡, Linalool‡ (‡natural component of essential oil)

*Luomutuotettu raaka-aine

HUOM. Ainesosaluettelo on lisätty sivulle samaan aikaan tuotteen kanssa ja siksi se on  saattanut joissakin tapauksissa muuttua myöhemmin. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkistathan asian asiakaspalvelustamme ja lisäksi vielä tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöä.

HURRAW! BALMTOO sandalwood fir 30 ml