-40%

HURRAW! CRIMSON AURA BALM 5,8 g (KESTO 12/2021)

Ihoa hoitava hehkuvoide.

17,94 

Varastossa

Kuvaus

Kauniin hehkun antava voide sopii erityisesti poskille ja huulille antamaan tervettä sävyä ja luonnollista hohtoa. Hoitava voide saa kauniin sävynsä mm. violetin porkkanan uutteesta. Huom. Crimson Aura Balm ei kimalla niin voimakkaasti kuin muut Aura Balmit.

Näihin voiteisiin on saatu kimalteleva efekti micasta, joka on valmistettu synteettisesti heidän omassa laboratoriossaan. Näin pystytään takaamaan sen puhtaus ilman mitään haitallisia jäämiä. Käytetty mica on testattu kolmansilla osapuolilla, jossa on todettu sen olevan turvallista ihmisillä käytettäväksi, kimalteiden olevan niin isoja kooltaan ettei ne pysty imeytymään ihoon ja se ei sisällä mitään haitallisia aineita kuten antimonia, arseenia, kadmiumia, lyijyä, elohopeaa, kromia, kobolttia tai nikkeliä. Pakkauskoko 5.8g.

Lasipurkki ja tinasta valmistettu korkki ovat 100% kierrätettäviä.

Pienet ilmakuplat: Joskus tuotteeseen voi tulla pieniä ilmakuplia purkitusvaiheessa. Ne eivät kuitenkaan vaikuta millään tavalla tuotteen koostumukseen tai käyttömukavuuteen.

INCI: Cocos nucifera (coconut) oil*, Ricinus communis (castor) seed oil*, Euphorbia cerifera cera (candelilla) wax, Theobroma cacao (cacao) seed butter*, Jojoba esters, Hydrogenated olive oil, Olea europaea (olive) fruit oil*, Olea europaea oil unsaponifiables, Synthetic fluorphlogopite /- CI 77891 (Titanium dioxide), CI 77491 / CI 77492 / CI 77499 (Iron oxides), Tin oxide
*Luomu

HURRAW! CRIMSON AURA BALM 5,8 g (KESTO 12/2021)