Hurraw!

HURRAW! Silver Aura Balm 5.8g

29,90 

Kimalteleva hopean sävyinen voide.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 851228005557 Osastot: , , , ,

Kuvaus

Kauniin kimalluksen iholle jättävä hopean sävyinen voide. Antaa kauniin hehkun jo pienellä määrällä. Erinomainen korostustuotteena käytettäväksi esim. poskipäillä, kulmaluulla, dekolteella ja missä vain haluat!

Näihin voiteisiin on saatu kimalteleva efekti micasta, joka on valmistettu synteettisesti heidän omassa laboratoriossaan. Näin pystytään takaamaan sen puhtaus ilman mitään haitallisia jäämiä. Käytetty mica on testattu kolmansilla osapuolilla, jossa on todettu sen olevan turvallista ihmisillä käytettäväksi, kimalteiden olevan niin isoja kooltaan ettei ne pysty imeytymään ihoon ja se ei sisällä mitään haitallisia aineita kuten antimonia, arseenia, kadmiumia, lyijyä, elohopeaa, kromia, kobolttia tai nikkeliä. Pakkauskoko 5.8g.

Lasipurkki ja tinasta valmistettu korkki ovat 100% kierrätettäviä.

Pienet ilmakuplat: Joskus tuotteeseen voi tulla pieniä ilmakuplia purkitusvaiheessa. Ne eivät kuitenkaan vaikuta millään tavalla tuotteen koostumukseen tai käyttömukavuuteen.

INCI: Cocos nucifera (coconut) oil*, Ricinus communis (castor) seed oil*, Euphorbia cerifera cera (candelilla) wax, Theobroma cacao (cacao) seed butter*, Jojoba esters, Hydrogenated olive oil, Olea europaea (olive) fruit oil*, Olea europaea oil unsaponifiables, Synthetic fluorphlogopite +/- CI 77891 (Titanium dioxide).

*Luomu

Aura Copper ja Aura Bronze Balmissa käytetty synteettinen mica sisältää alle 1 % pitoisuutena ainesosaluettelossa esiintyviä ”Tin Oxide” ja ”Iron Oxide” raaka-aineita.

Hurraw!

Hurraw! -huulivoiteet ovat vegaanisia, reilun kaupan raaka-aineista valmistettuja sekä niiden raaka-aineita ei ole kuumennettu yli 47 asteen. Näin voiteissa on saatu säilytettyä kaikki raaka-aineiden hoitavat ominaisuudet parhaimmillaan. Voiteet sisältävät korkealaatuisia kylmäpuristettuja, huulia ravitsevia kasviöljyjä kuten mm. manteli-, jojoba- ja oliiviöljyä sekä kaakaovoita. Kaikki tuoksu ja makuaineet ovat peräisin luonnosta. Täydellinen huulien hoitotuote kaikille!

Valikoima voi erota myymälän ja verkkokaupan välillä.