-40%

INIKA Organic: Pro Vegan Kabuki Brush With Case

Täydellinen sivellin mineraalimeikkien levitykseen.

28,50 

Vain 1 varastossa

Kuvaus

INIKA Kabuki Brush on varsinainen monitoimisivellin. Siinä on ihanan tuuheat ja silkkisen pehmeät synteettiset karvat ihoa vasten. Sen avulla saat mineraalimeikit levittymään ihollesi tasaisen kauniisti. Todellinen luotto tuote.

Käyttöohje:
Käytä yhdessä INIKA Mineral Powder -puutereiden kanssa. Pyöräytä sivellin mineraalipuuterissa ja kopauta sivellintä kevyesti saadaksesi ylimääräisen puuterin pois. Levitä puuteri kasvoille alas- ja ulospäin liukuvin vedoin. Mikäli haluat peittävämmän lopputuloksen levitä meikkipuuteri pyörivin liikkein. Voit kerrostaa puuteria alueille mitkä kaipaavat lisäpeittoa, kuten tummat silmänaluset ja näpyt.

Puhdistus: Suosittelemme puhdistamaan siveltimen säännöllisesti saadaksesi parhaan lopputuloksen. Käytä kemikaalitonta shampoota tai siveltimille tarkoitettua saippuaa ja huuhtele lämpimällä vedellä. Purista ylimääräinen vesi pois ja aseta sivellin lappeelleen kuivumaan.

Kaikki INIKA-siveltimet on valmistettu pehmeistä synteettisistä kuiduista. Siveltimissä käytetty puu on hankittu kestävän metsätalouden kautta. 100% vegaanisia ja eettisiä.

INIKA Organic: Pro Vegan Kabuki Brush With Case