-15%

JOIK ORGANIC ANTI-CELLULITE SKIN TONING BODY OIL 100 ml (KESTO 7/2022)

Ihoa kosteuttava ja aktivoiva vartaloöljy.

22,87 

Varastossa

Kuvaus

Anti-cellulite vartaloöljy kosteuttaa ja vähentää näkyvän selluliitin määrää. Sisältää sekoituksen kahvipapu- ja luomu auringonkukkaöljyä, sekä ihokudosta stimuloivaa peltokortetta, timjamia ja hevoskastanja uutetta. Sopii kaikille ihotyypeille. Pakkauskoko 100 ml.

Käyttöohje:
Levitä öljyä ongelma-aluille ja hiero hyvin ihoon. Parhaan tuloksen saavuttaaksesi levitä öljyä iholle kahdesti päivässä kahden / neljän kuukauden ajan. Tämän jälkeen jatka käyttöä kerran päivässä. Ei suositella käytettäväksi raskauden ja imetyksen aikana.

INCI: Helianthus Annuus Seed Oil, Isoamyl Laurate, Coffea Arabica Seed Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Tocopherol, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil*, Citrus Limon Peel Oil*, Limonene, Equisetum Arvense Extract*, Thymus Vulgaris Herb Extract*, Aesculus Hippocastanum Seed Extract*, Vitis Vinifera Fruit Extract, Citral, Linalool, Geraniol

* luomuviljelty

HUOM. Ainesosaluettelo on lisätty sivulle samaan aikaan tuotteen kanssa ja siksi se on  saattanut joissakin tapauksissa muuttua myöhemmin. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkistathan asian asiakaspalvelustamme ja lisäksi vielä tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöä.

JOIK ORGANIC ANTI-CELLULITE SKIN TONING BODY OIL 100 ml (KESTO 7/2022)