-15%

JOIK ORGANIC LEMON & GERANIUM NATURAL MINERAL DEODORANT 50 ml (B4)

Sitruksisen tuoksuinen deodorantti.

16,07 

Varastossa

Kuvaus

Lemon & Geranium Natural Mineral Deodorant sisältää luonnollista mineraalisuolaa ja salvia uutetta. Se kuivuu nopeasti, imee hikeä ja estää epämiellyttävien tuoksujen syntyä. Luonnollinen deodorantti ei tuki huokosia ja antaa ihon hengittää. Se ei estä hien muodostumista, mutta estää epämiellyttäviä tuoksuja aikaansaavien bakteerien kasvua. Luonnollinen mineraalisuola ei imeydy ihoon huokosista sen ison molekyyli koon vuoksi, sen sijaan se säätelee ihon pH:ta niin etteivät bakteerit pysty kasvamaan siinä. Deodorantti saa raikkaan sitruksisen tuoksunsa sitruunan ja kurjenpolven eteerisistä öljyistä. Pakkauskoko 50 ml.

INCI: Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Potassium Alum, Alcohol**, Trehalose, Diatomaceous Earth, Bentonite, Polyglyceryl-2 Caprate, Glycerin**, Sodium Caproyl/Lauroyl Lactylate, Triethyl Citrate, Sodium Levulinate, Xanthan Gum, Sodium Benzoate, Glyceryl Caprylate, Salvia Officinalis Leaf Extract*, Citrus Limon Peel Oil*, Pelargonium Graveolens Flower Oil, Limonene, Potassium Sorbate, Geraniol, Linalool, Salvia Officinalis Oil, Citral, Citronellol

* Luomuviljelty
**Valmistettu luonnollisista ainesosista

HUOM. Ainesosaluettelo on lisätty sivulle samaan aikaan tuotteen kanssa ja siksi se on  saattanut joissakin tapauksissa muuttua myöhemmin. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkistathan asian asiakaspalvelustamme ja lisäksi vielä tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöä.

JOIK ORGANIC LEMON & GERANIUM NATURAL MINERAL DEODORANT 50 ml (B4)