-15%

LUONKOS INFINITY FACIAL OIL CLEANSING CAKE 60 g

Metsämikrobiuutetta sisältävä öljypuhdistuskakku.

33,96 

Varastossa

Kuvaus

Reconnecting Nature™ -mikrobiuutetta sisältävä öljypuhdistuskakku sopii kaikille ihotyypeille. Suomessa kehitetty mikrobiuute tukee tutkitusti immuunijärjestelmää sekä vahvistaa yhteyttä luontoon. Hellävarainen puhdistustuote poistaa tehokkaasti meikit ilman ylimääräistä hankausta. Sisältää raakakaakaota, joka poistaa hellävaraisesti epäpuhtauksia sekä kirkastaa ihoa. Viinirypäleensiemen- ja tyrniöljyt ravitsevat sekä hoitavat ihoa. Iho saattaa alkuun reagoida näpyillä, mutta se tasoittuu kun iho saavuttaa luonnollisen tasapainonsa. Ei sisällä lisättyjä hajusteita. Pakkauskoko 60g.

Käyttöohje:
Käsittele öljypuhdistuskakkua aina puhtailla kuivilla käsillä. Hiero kakkua hetki käsissä, jonka jälkeen levitä öljy kasvoille ja kaulalle. Puhdista kasvot kostealla kasvosienellä tai kasvopyyhkeellä. Toista puhdistus tarvittaessa.

Säilytys alle 30°C.

INCI: Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter**, Cocos Nucifera (Coconut) Oil**, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Olive Squalane, Hippophae Rhamnoides (Sea Buckthorn) Berry Oil, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil**, Humus Extract, Tocopherol (Vitamin E), Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Camelina Sativa (Camelina) Seed Oil, Betaine
**Organic ingredients

HUOM. Ainesosaluettelo on lisätty sivulle samaan aikaan tuotteen kanssa ja siksi se on  saattanut joissakin tapauksissa muuttua myöhemmin. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkistathan asian asiakaspalvelustamme ja lisäksi vielä tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöä.

LUONKOS INFINITY FACIAL OIL CLEANSING CAKE 60 g