Ale!
Luonnollinen kamu

Luonnollinen Kamu: Hajusteeton Lemmikkiperheen Pyykinpesuaine 1000ml Täyttöpakkaus (POISTUU VALIKOIMISTAMME)

20,90  10,45 

Hajusteeton pyykinpesuaine luonnolliseen pyykinpesuun. Täyttöpakkaus.

Vain 1 varastossa

Kuvaus

Hajusteettomalla pyykinpesuaineella peset esimerkiksi lemmikin makuupaikat ja viltit sekä kaikki tekstiilit, jotka ovat ihokosketuksessa lemmikkiin, luonnollisella tavalla. Toimii hyvin esimerkiksi aktiivi- ja jälkiharrastajalla. Kuusenoksauute neutraloi pahat hajut tehokkaasti. Sopii kaikenlaiselle pyykille ihan tavallisena pyykinpesuaineena sekä on erinomainen esimerkiksi auton penkkien suojille. Turvallinen ja hellävarainen pesuaine ei sisällä ylimääräisiä kemikaalijäämiä. Pesuteho perustuu luontopohjaisiin oliivi- ja kookostensideihin. Riittoisan pyykinpesuaineen pH on 6,5. Sopii 30-90°C käytettäväksi kirjopyykille ja myös teknisille materiaaleille.

Annostelu: Pehmeä ja keskikovavesi: konepesuun noin 0,5dl pesuainetta 5-6kg:lle pyykkiä ja käsinpesuun noin 0,3dl pesuainetta 10litraan vettä. Riittoisuus konepesussa 20 kertaa.

Pakkauskoko 1000ml. Täyttöpakkaus.

 

INCI: Sodium Lauryl Sulfate, Cocoamidopropyl Betaine, Sodium Olivamphoacetate Sodium Benzoate, Alkohol, Sea Salt, Picea Abies Extract.

 

Kamut ovat Avainlippu-tuotteita ja  ne valmistetaan kasviperäisistä ainesosista. Kamu on 100 % biohajoava.

Pakkauksen teksti voi poiketa edellä mainitusta.

Luonnollinen kamu

Luonnollinen Kamu on kotimainen lemmikkien tuoteperhe. Tuotteet ovat 100% biohajoavia ja Suomessa valmistettuja. Tuoteperheeseen kuuluvat shampoot lemmikeille, siivoussuihkeet ja pyykinpesuaineet.

Saatavana verkkokaupasta. Mahdollista ostaa myös myymälästä, tällöin 1-2 päivää toimitusaika.