Munio Candela

Munio Candela: Kanerva -lahjapakkaus

22,50 

Lahjapakkauksessa kanervan tuoksuiset kiekot sekä kynttilä.

Vain 1 varastossa

Kuvaus

Ihana kanervantuoksuinen lahjapakkaus! Sisältää käsintehdyn soijavahakynttilän, kaksi isoa sekä kuusi pientä soijavahakiekkoa. Pakkauskoko 320ml (kynttilä 220ml /paloaika n.15h).

Katkaise sydänlanka n. 1 cm pituuteen ennen jokaista sytyttämistä. Lyhyt sydänlanka auttaa kynttilää palamaan oikealla lämpötilalla ja siten vähentää savuamista. Aseta kynttilä palamattomalle alustalle. Ensimmäisellä polttokerralla anna kynttilän palaa kunnes suurin osa pinnasta on nestemäistä vahaa eli sulanut. Kynttilä palaa sylinterinomaisesti vaihdellen puolelta toiselle. Reunoille jää keskimäärin 0,5 – 1,5 cm sulamatonta vahaa. Kun sammutat kynttilän, keskitä sydänlanka tarvittaessa niin kauan kuin vaha on vielä sulaa. Älä polta kynttilää yhtäjaksoisesti yli 4 tuntia. Soijavahakynttilä voi murtua tai mattaantua liian nopeasta lämpötilanvaihtelusta. Sopii sisä- ja ulkokäyttöön. Älä jätä kynttilää suoraan auringonpaisteeseen/ -paahteeseen tai kuumaan paikkaan. Säilytä huoneenlämmössä.

Munio Candela

Munio Candela on latvialainen brändi, joka valmistaa käsin kynttilöitä soijavahasta ja parhaista raaka-aineista. Kynttilät on pakattu tyylikkäästi ja siksi se on helppo antaa myös lahjaksi. Munio Cnadela valmistaa myös huonetuksuja.

Valikoima voi erota myymälän ja verkkokaupan välillä.