Naturativ

Naturativ: Micellar Lotion 200ml /

19,98 

Ihoa rauhoittava ja kosteuttava misellivesi.

Vain 1 varastossa

Osastot: , , , , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Misellivedellä puhdistat kasvojen ihon helposti ja nopeasti meikistä ja epäpuhtauksista. Se suojaa ja vahvistaa ihon luonnollista hydrolipidikerrosta. Sisältää ihoa rauhoittavaa ruusu-, laventeli- ja rosmariinivettä. Pakkauskoko 200ml.

Käyttöohje:
Käytä aamuin illoinkasvojen ja kaulan puhdistukseen. Kaada pieni määrä misellivettä pumpulille ja pyyhi kasvot, toista kunnes vanuun ei jää enää likaa.

INCI: Aqua, Rosa Damascena Flower Water, Rosmarinus Officinalis Leaf Water*, Glycerin, Lavandula Angustifolia Flower Water*, Maltooligosyl Glucoside/Hydrogenated Starch Hydrolysate, Centella Asiatica Extract, Capryryl Capryl Glucoside, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid, Sodium Phytate

* Luomuviljelty

Naturativ

Naturativ on puolalainen luonnonkosmetiikkabrändi, jonka tuotteet on valmistettu NaTrue-sertifikaatin standardien mukaisesti. Raaka-aineet on valittu tarkkaan harkiten niin että jokaiseen tuotteeseen on saatu mahdollisimman paljon laadukkaita aktiivi-aineita. Tuotteiden pakkausmateriaalien valintaan on kiinnitetty myös erityistä huomiota, jotta ne rasittaisivat ympäristöä mahdollisimman vähän.

Valikoima voi erota myymälän ja verkkokaupan välillä.