-40%

No:1 Eco by Saaren Taika: Henna Indigo Kasvihiusväri 100g (KESTO 9/2021)

Luonnollinen kasvihiusväri.

9,57 

Varastossa

Kuvaus

Luonnollinen kasvihiusväri sisältää vain kasveista saatavia ainesosia, jotka vahvistavat hiusten rakennetta ja antavat niille upeaa kiiltoa. Kasvivärillä on myös hiuspohjaa hoitava vaikutus, ja se jättää hiuksiin luonnollisen sekä vivahteikkaan lopputuloksen. Oman hiuksen väri ja laatu vaikuttavat värjäystulokseen. Pakkaus sisältää 100g kasviväriä (lyhyille hiuksille 4-5 käyttökertaa, pitkille ja paksuille hiuksille 1-2 käyttökertaa).

Huom! Ei anna normaalisti yksinään värjäystulosta, vaan käytetään yhdessä Hennan kanssa.

Käyttöohje: Sekoita hennajauhetta ja kuumaa vettä astiassa kunnes seos on sopivan paksuista hiuksiin levitettäväksi, anna seoksen vetäytyä hetki ennen levitystä. Levitä kasviväri tasaisesti hiuksiin ja suojaa hiukset vaikutuksen tehostamiseksi (mitä lämpimämpinä hiukset pysyvät, sitä syvempi värjäystulos). Halutusta lopputuloksesta riippuen, anna vaikuttaa vähintään 1 tunti ja enintään yön yli, huuhtele runsaalla vedellä ja käytä hoitoainetta. Vältä hiusten pesua seuraavien 1-3 päivän aikana, jolloin kasvivärin sävy syvenee ja kehittyy vielä hiuksissa.

INCI: 100% Indigofera Tinctoria Leaf Powder

Huom. Vain ulkoiseen käyttöön. Säilytettävä poissa lasten ulottuvilta. Vain hiusten värjäykseen, ei  kulmakarvoihin tai ripsiin. Tee herkkyystesti ennen käyttöä.

Valmistuttaja: No: 1 Eco by Saaren Taika

Valmistusmaa: Intia

 

No:1 Eco by Saaren Taika: Henna Indigo Kasvihiusväri 100g (KESTO 9/2021)