-50%

No:1 Eco by Saaren Taika: Henna Kasvihiusväri 100g (KESTO 11/2021)

Luonnollinen kasvihiusväri.

7,98 

Vain 1 varastossa

Kuvaus

Luonnollinen kasvihiusväri sisältää vain kasveista saatavia ainesosia, jotka vahvistavat hiusten rakennetta ja antavat niille upeaa kiiltoa. Kasvivärillä on myös hiuspohjaa hoitava vaikutus, ja se jättää hiuksiin luonnollisen sekä vivahteikkaan lopputuloksen. Oman hiuksen väri ja laatu vaikuttavat värjäystulokseen. Pakkaus sisältää 100g kasviväriä (lyhyille hiuksille 4-5 käyttökertaa, pitkille ja paksuille hiuksille 1-2 käyttökertaa).

Käyttöohje: Sekoita hennajauhetta ja kuumaa vettä astiassa kunnes seos on sopivan paksuista hiuksiin levitettäväksi, anna seoksen vetäytyä hetki ennen levitystä. Levitä kasviväri tasaisesti hiuksiin ja suojaa hiukset vaikutuksen tehostamiseksi (mitä lämpimämpinä hiukset pysyvät, sitä syvempi värjäystulos). Halutusta lopputuloksesta riippuen, anna vaikuttaa vähintään 1 tunti ja enintään yön yli, huuhtele runsaalla vedellä. ja käytä hoitoainetta. Vältä hiusten pesua seuraavien 1-3 päivän aikana, jolloin kasvivärin sävy syvenee ja kehittyy vielä hiuksissa.

INCI: Lawsonia Inermis

Huom. Vain ulkoiseen käyttöön. Säilytettävä poissa lasten ulottuvilta. Vain hiusten värjäykseen, ei  kulmakarvoihin tai ripsiin. Tee herkkyystesti ennen käyttöä

Valmistuttaja: No: 1 Eco by Saaren Taika

Valmistusmaa: Intia

 

 

No:1 Eco by Saaren Taika: Henna Kasvihiusväri 100g (KESTO 11/2021)