-15%

PRANARÔM SOLUTION DÉFENSES NATURELLES AROMAFORCE 30 ml

Eteeristen öljyjen sekoitus.

15,73 

Vain 1 varastossa

Kuvaus

Sekoitus sisältää luomusertifioituja eteerisiä öljyjä, joilla on desinfioivia, puhdistavia sekä rauhoittavia ominaisuuksia, ja jotka yhdessä auttavat tukemaan ja vahvistamaan immuniteettia. Pakkauskoko 30ml.

Sopii mm.
Desinfioimaan käsiä: Sekoita 1-2 tippaa nestemäisen saippuan sekaan käsiä pestessäsi. Jos saippuaa ei ole saatavilla voit tiputtaa muutaman tipan suoraan käsiin ja hieroa öljyn ihoon (imeytyy välittömästi).

Vahvistamaan kehon immuunisuojaa : Hiero 3-5 tippaa rintakehään ja selkärankaan 2-4 kertaa päivässä. Herkällä iholla käytettynä tulee aromaforce tipat sekoittaa hellävaraiseen ja helposti imeytyvään kasviöjyyn esim manteliöljyyn, makadamiaöljyyn tai avokadoöljyyn 50% pitoisuutena ( esim 3 tippaa Aromaforcea ja 3 tippaa kasviöljyä). Huom enintään 14 vrk yhtäjaksoisesti.

Puhdistamaan ja desinfioimaan huoneilmaa, erityisesti flunssakauden aikana : Tuoksulampussa 30 minuuttia kerrallaan (määrä riippuu  tuoksulampusta ja huoneen koosta) muutamia kertoja päivässä

Flunssan tukihoitona avaamaan tukkeutuneita hengitysteitä : Höyryhengityksessä. Tiputa muutama tippa kuumaan veteen. Laita pyyheliinä pään päälle ja hengita rauhallisesti höyryä kunnes vesi on viilentynyt. Varo koskemasta kuumaa astiaa, hengittämästä liian kuumaa höyryä tai laittamasta kasvoja liian lähelle vettä.

Flunssan tukihoitona avaamaan tukkeutuneita hengitysteitä : Voit tuoksuttaa Aromaforce sekoitusta myös suoraan pullosta (muutama nuuhkaisu 3x päivässä) tai tiputtaa 1-2 tippaa nenäliinan tai tyynyliinalle.

Huom. Ei suositella raskauden ja imetyksen aikana eikä alle 6-vuotiaille lapsille. Ei suositella henkilöille joilla on taipumusta kuumekohtauksiin. Iholla aina kasviöljyyn sekoitettuna max 20% pitoisuutena. Ei pitkäaikaiseen jatkuvaan käyttöön (yli 14 vuorokautta).

Sisältää eteerisissä öljyssä luonnollisesti esiintyviä tuoksumolekyylejä; limoneeni, linalooli,  geranioli, kumariini, sitraali, sitronellooli, eugenol ja isoeugenol.

INCI : lavandula x intermedia* (lavandin super), cinnamomum camphora*(kamferipuu), eucalyptus radiata* (eucalyptus radiata), melaleuca quinquenervia* (niaouli), rosmarinus officinalis* (rosmariini), eucalyptus globulus* (eucalyptus globulus), cinnamomum camphora* (ravintsara), mentha piperita* (piparminttu), eugenia caryophyllus* (mausteneilikkka), melaleuca alernifolia* (tea-tree)
*Luomusertifioitui raaka-aine

PRANARÔM SOLUTION DÉFENSES NATURELLES AROMAFORCE 30 ml

SKU 5420008526138 Kategoriat , , Brand: