PRANARÔM Huile Essentielle Cédre de l'Atlas Cedrus atlantica - Atlasseetri 10 ml

100% Puhdas Atlasseetrin eteerinen öljy

9,50 

Varastossa

Kuvaus

Puusta uutetulla, höyrytislatulla 100% puhtaalla Atlasseetrin eteerisellä öljyllä (Cetrus atlantica) on rasvaa pilkkovia, verisuonia ja lymfakiertoa vilkastuttavia ja ”avaavia” sekä hyönteisiä ja parasiitteja karkoittavia ja eliminoivia ominaisuuksia.

Atlasseetrin eteerisen öljyn perinteisiä käyttötarkoituksia:

  • Vilkastuttamaan verenkiertoa ja helpottamaan siitä aiheutuvaa alaraajojen turvotusta sekä rauhoittamaan suonikohjuja:  aamuin/illoin 4 tippaa seetriä 2 tippaa Tamanuöljyä 2 tippaa mäkikuismaöljyä paikallisesti iholle hierottuna, 3 viikon hoitokuuri aina 1 väliviikko.
  • Peräpukamien hoidossa: aamuin/illoin 4 tippaa seetriä 2 tippaa tamanuöljyä 2 tippaa mäkikuismaöljyä paikallisesti iholle hierottuna, 3 viikon hoitokuuri aina 1 väliviikko
  • Vilkastuttamaan lymfanesteenkiertoa: aamuin/illoin 4 tippaa seetriä 2 tippaa Tamanuöljyä 2 tippaa mäkikuismaöljyä paikallisesti iholle hierottuna, 3 viikon hoitokuuri aina 1 väliviikko.
  • Selluliitin hoidossa: aamuin/illoin 4 tippaa seetriä 2 tippaa Tamanuöljyä 2 tippaa mäkikuismaöljyä paikallisesti iholle hierottuna, 3 viikon hoitokuuri aina 1 väliviikko.
  • Rasvaisen päänahan hoidossa: muutama tippa sekoitettuna mustakuminaöljyyn, hierotaan päänahkaan noin tunti ennen hiustenpesua, 3 viikon hoitokuuri aina 1 väliviikko
  • Puhdistamaan koti kirpuista, pölypunkeista, lutikoista: suihkutetaan käsiteltävään kohtaan sekä lisäksi tuoksulampussa. Vaatii vähintään 24 tunnin höyrytyksen, jonka aikana käsiteltävä huone ei ole käytössä sekä lisäksi perusteellisen siivouksen. Vaikutuksen maksimoimiseksi voi yhdistää seuraaviin eteerisiin öljyihin;  tea tree, mausteneilikka, spika laventeli ja sitruunaeukalyptus.
  • Suojaamaan vaatteita ja tekstiilejä koiperhosilta: laita vaatekaappiin muutama käsittelemätön puupala tai pellavakangas, johon on tiputettu muutama tippa eteeristä öljyä, myös männyn käpy sopii hyvin, lisättävä noin 3-6 kk välein tai aina, kun öljyn tuoksu on laimentunut.

Käyttö on kielletty raskauden ja imetyksen aikana. Ei suositella henkilöille, jotka ovat sairastaneet / sairastavat hormoniperäistä syöpää. Ei suositella epileptikoille. Ei suositella alle 6-vuotialle lapsille. Suoraan iholla käytettynä voi aiheuttaa ihoärsytystä, siksi iholle levitettynä käytettävä aina kasviöljyyn sekoitettuna (max 20% pitoisuutena). Vain ulkoiseen käyttöön.

Alkuperämää Marokko

PRANARÔM Huile Essentielle Cédre de l'Atlas Cedrus atlantica - Atlasseetri 10 ml

SKU 5420008577673 Kategoria Brand: