-15%

PRANARÔM Huile Essentielle Géranium d'Egypte Pelargonium x asperum - Geranium 10 ml

100% puhdas Geraniumin (Egyptin) eteerinen öljy.

15,39 

Vain 1 varastossa

Kuvaus

Egyptin Geraniumin eteerinen öljy (Pelargonium x Asperum) on suosittu kosmetiikan ja parfyymien raaka-aine huumaavan ja miellyttävän tuoksunsa vuoksi. Tämän lisäksi sillä on antibakteerisia ominaisuuksia, mieltä rauhoittavia sekä kipua lievittäviä vaikutuksia. Pakkauskoko 10ml.

Perinteisiä käyttötarkoituksia:

  • Ihoa kiinteyttämään ja “kiristämään” : Paikallisesti 50% pitoisuutena arganöljyyn, ruusunmarjansiemenöljyyn tai karpaloöljyyn sekoitettuna (=2 tippaa geraniumia 2 tippaa kasviöljyä) kasvoille hierottuna tai 2 tippaa kasvovoiteeseen sekoitettuna.
  • Akne ihon hoidossa  : Paikallisesti 50% pitoisuutena jojobaöljyyn tai mustakuminaöljyyn sekoitettuna (=2 tippaa geraniumia  2 tippaa kasviöljyä) kasvoille hierottuna tai 2 tippaa kasvovoiteeseen sekoitettuna.
  • Couperosan hoidossa  : Paikallisesti tamanuöljyyn, kehäkukkaöljyyn tai iltahelokkiöljyyn sekoitettuna 50% pitoisuutena (=2 tippaa geraniumia  2 tippaa kasviöljyä) tai 1-2 tippaa kasvovoiteeseen sekoitettuna, 2 kertaa päivässä.
  • Ihosienen hoidossa : paikallisesti 2 tippaa geraniumia 2 tippaa hasselpähkinäöljyä
  • Nenäverenvuodon hoidossa : 2 tippaa geraniumia ja 2 tippaa kistusöljyä nenäliinassa sieraimeen laitettuna pysäyttää nenäverenvuodon nopeasti
  • Tuoksuöljyjen ja parfyymien ainesosana

Ei suositella raskauden ensimmäisten 3 kk aikana.

Sisältää geraniumin eteerisessä öljyssä luonnollisesti esiintyviä tuoksumolekyylejä;  geranioli, sitronelloli.

PRANARÔM Huile Essentielle Géranium d'Egypte Pelargonium x asperum - Geranium 10 ml

SKU 5420008505027 Kategoriat , , Brand: