PRANARÔM Huile Essentielle Citronnelle de Java Cymbopogon winterianus - Jaavan sitruunaruoho 10 ml (B6)

100% puhdas Jaavan sitruunaruohon eteerinen öljy.

9,60 

Varastossa

Kuvaus

Jaavan sitruunaruohon eteerisellä öljyllä (Cymbopogon Winterianus) on antiseptisia sekä sieniä tuhoavia ominaisuuksia, ja sen raikas sekä virkistävä tuoksu on helposti tunnistettavissa. Pakkauskoko 10ml.

Perinteisiä käyttötarkoituksia:

  • Nivelsärkyä, jännesärkyä sekä reumaattista särkyä helpottamaan (paikallisesti iholle hierottuna, arnikaöljyyn sekoitettuna 20% pitoisuutena, 3-4 kertaa päivässä, voi yhdistää Lavandiinin eteeriseen öljyyn joka on kipua lievittävä )
  • Hyttysiä karkoittamaan (2 tippaa vatteeseen esim yöpaitaan, tuoksulampussa 30 minuutin jaksosissa noin parin tunnin välein tai iholle levitettynä kasviöljyyn sekoitettuna  20% pitoisuutena)
  • Rauhoittamaan hyttysenpistoksesta aiheutuvaa kutinaa (paikallisesti iholle hierottuna, öljyyn sekoitettuna 20% pitoisuutena, 3-4 kertaa päivässä)
  • Raikastamaan ja puhdistamaan ilmaa esim tupakansavusta (tuoksulampussa 30 min kerrallaan)
  • Liialliseen hieneritykseen (paikallisesti iholle hierottuna, kasviöljyyn sekoitettuna 20% pitoisuutena, aamuin ja illoin)

Ei suositella raskauden ja imetyksen aikana. Ei suositella alle 3 vuotiaille lapsille tai astmaatikoille.

Suoraan iholla käytettynä voi aiheuttaa ihoärsytystä, siksi käytettävä aina kasviöljyyn sekoitettuna (enintään 20% pitoisuutena).  Ei koskaan rikkinäiselle iholle. Annettuja määriä tulee noudattaa. Ei pitkäaikaiseen jatkuvaan käyttöön. Ei sisäiseen käyttöön.

Sisältää Jaavan sitruunaruohon eteerisessä öljyssä luonnollisesti esiintyviä tuoksumolekyylejä; geranioli, sitronellooli, limoneeni, eugenoli, geraniaali, neraali, linalooli ja farnesoli.

PRANARÔM Huile Essentielle Citronnelle de Java Cymbopogon winterianus - Jaavan sitruunaruoho 10 ml (B6)

SKU 5420008507212 Kategoria Brand: