-15%

PRANARÔM Huile Essentielle Genévrier commun Juniperus communis var. alpina - Kataja 5ml

100% puhdas katajan eteerinen öljy.

19,38 

Vain 2 varastossa

Kuvaus

Katajan varresta ja marjoista uutettava eteerinen öljy (Juniperus Communis Var. Alpina) on inflammatorista ja sillä on kipua lievittäviä ominaisuuksia. Pakkauskoko 5ml.

Perinteisiä käyttötarkoituksia:

  • Nivelsärkyä ja reumaattista särkyä helpottamaan : Paikallisesti iholle hierottuna, arnikaöljyyn sekoitettuna 20% pitoisuutena, 3-4 kertaa päivässä, voi yhdistää Lavandiinin eteeriseen öljyyn joka on kipua lievittävä.
  • Iskiassärkyä, neuriitin ja tulehtuneen hermon aiheuttamaa kipua rauhoittamaan : Paikallisesti iholle hierottuna, arnikaöljyyn sekoitettuna 20% pitoisuutena, 3-4 kertaa päivässä, voi yhdistää esimerkiksi Lavandiinin, Mustapippurin ja Laakerinlehden eteerisiin öljyihin.

Kielletty raskauden ja imetyksen aikana. Kielletty alle 6-vuotiaille lapsille, hormoniperäistä syöpää sairastaville /sairastaneille eikä suositella munuaisten vajaatoiminnan, tulehduksen ym munuaisiin liittyvän vaivan yhteydessä.

Saattaa aiheuttaa ihoärsytystä sellaisenaan käytettynä, siksi iholle levitettynä sekoitettava aina enintään 20% pitoisuutena kasviöljyyn. Ei koskaan rikkinäiselle iholle. Annettuja määriä tulee noudattaa. Ei pitkäaikaiseen jatkuvaan käyttöön. Ei sisäiseen käyttöön.

Sisältää Katajan eteerisessä öljyssä luonnollisesti esiintyvää tuoksumolekyyliä;  limoneeni.

PRANARÔM Huile Essentielle Genévrier commun Juniperus communis var. alpina - Kataja 5ml

SKU 5420008524325 Kategoriat , , Brand: