PRANARÔM Huile Essentielle Ciste ladanifére Cistus ladaniferus - Kistus 5 ml

100% puhdas kistuksen eteerinen öljy.

34,90 

Vain 2 varastossa

Kuvaus

Välimeren alueella viihtyvästä Kistus -pensaasta saatava eteerinen öljy (Cistus Ladaniferus) on erinomainen ihonhoitoöljy, sillä tällä öljyllä on ihoa korjaavia ominaisuuksia ja sitä käytetään myös verenvuodon tyrehdyttämiseen. Pakkauskoko 5ml.

Perinteisiä käyttätarkoituksia:

  • Ihon paranemista tukemaan esim kosmeettisten toimenpiteiden jälkeen : Muutama tippa ruusunmarjansiemenöljyyn sekoitettuna. Sopii yhdistettäväksi Immortellen eteeriseen öljyyn.
  • Vanhenevan ihon, ryppyjen hoidossa  :  Sekoita 1 tippa kistusta 4 tippaa arganöljyä tai ruusunmarjansiemenöljyä ja hiero kasvoille ennen kasvovoiteen levittämistä tai sekoita 1-2 tippaa kasvovoiteeseen, aamuin ja illoin. Sopii yhdistettäväksi Immortellen ja Geraniumin eteerisiin öljyihin.
  • Aknen hoidossa : Sekoita 1 tippa kistusta 4 tippaa  mustakuminaöljyä. Hiero kasvoille ennen kasvovoiteen levittämistä tai sekoita 1-2 tippaa kasvovoiteeseen, aamuin ja illoin.
  • Couperosan hoidossa : Sekoita 1-2 tippaa 2-3 tippaa tamanuöljyä, hiero kasvoille ennen kasvovoiteen levittämistä tai sekoita 1-2 tippaa kasvovoiteeseen, aamuin ja illoin. Voi yhdistää Immortellen ja Roomalaisen kamomillan eteerisiin öljyihin.
  • Haavojen hoidossa :  1 tippa sellaisenaan 4 kertaa päivässä, 5 päivän ajan.
  • Halkeilleen ihon hoidossa esim kantapäät :  1 tippa 4 tippaa  arganöljyyn tai ruusunmarjansiemenöljyyn sekoitettuna ja hoidettavaan kohtaan hierottuna aamuin ja illoin.
  • Nenäverenvuodon tyrehdyttämisessä : Sellaisenaan 2 tippaa nenäliinaan tiputettuna ja vuotavaan sieraimen laitettuna. Poistettava kun verenvuoto on lakannut.

Ei suositella raskauden ja imetyksen aikana, alle 3-vuotiaille lapsille, astmaatikoille eikä epileptikoille.

Ei sisäiseen käyttöön. Ei tuoksulamppuun eikä tuoksutettavaksi. Laimentamattomana saattaa ärsyttää herkkää ihoa. On suositeltavaa käyttää kasviöljyyn laimennettuna, 20% pitoisuutena.

Sisältää Kistusöljyssä luonnostaan esiintyviä tuoksumolekyylejä : Limoneeni, linaloli ja geranioli.

PRANARÔM Huile Essentielle Ciste ladanifére Cistus ladaniferus - Kistus 5 ml

SKU 5420008574498 Kategoria Brand: