-15%

PRANARÔM Huile Essentielle Lavande fine AOP Lavandula angustifolia P. Miller - Villi Laventeli 5 ml

100% Puhdas villi laventelin eteerinen öljy

13,77 

Varasto loppu

Kuvaus

Villi laventeli kasvaa korkealla vuoristossa, jossa kasvuolosuhteet ovat vaativat ja kasvin on taisteltava selvitäkseen. Kasvupaikka muokkaa kasvin kemiallista koostumusta ja vaikuttaa myös sen tuoksukoostumukseen. Karumpi kasvupaikka antaa Villi laventelille täysin omanlaisensa, huumaavan pehmeän ja pyöreän mutta laventeliksi hyvin tunnistettavan tuoksun.  Villi laventeli sisältää pääosin samoja aromaattisia molekyylejä kuin Aito laventeli (linalyle ja linalol) mikä antaa Villi laventelille myös samoja hoitavia ominaisuuksia ja käyttökohteita.

100% Puhtaalla kukkalatvasta höyrytislaamalla uutetulla villi laventelin (Lavandula angustifolia P. Miller AOP) eteerisellä öljyllä on kouristuksia laukaisevia, kipua lievittäviä, antiseptisiä sekä hermostoa rentouttavia ja rauhoittavia ominaisuuksia.

Villi laventelin perinteisiä käyttötarkoituksia:

  • Laukaisemaan lihaskramppeja ja jumeja: muutama tippa arnikaöjyyn sekoitettuna paikallisesti hoidettavaan kohtaan, 2-3 kertaa vuorokaudessa
  • Rauhoittamaan hermostunutta, stressaantunutta ja ahdistunutta mieltä: 3-4 tippaa ranteiden sisäpuolelle, solar pleksukselle tai jalkaterille hierottuna, 2-3 kertaa vuorokaudessa.
  • Rentouttamaan illalla ja auttamaan unen saamisessa: makuuhuoneessa tuoksulampussa 30 minuutin ajan juuri ennen nukkumaanmenoa tai 2 tippaa tyynyliinalle tai muutama tippa ranteiden sisäpuolelle, solar pleksukselle tai jalkaterille hierottuna nukkumaan mennessä.
  • Ekseeman hoidossa: paikallisesti arganöljyyn/purasruohoöljyyn/kehäkukkaöljyyn tai helokkiöljyyn sekoitettuna 20 % pitoisuutena (=1 tippa villilaventelia  2 tippaa kasviöljyä) 2 kertaa päivässä.
  • Akne ihon hoidossa: paikallisesti jojobaöljyyn tai mustakuminaöljyyn sekoitettuna 20 % pitoisuutena (=1 tippa villilaventelia  2 tippaa kasviöljyä) 2 kertaa päivässä.
  • Haavojen ja naarmujen hoidossa: 1-3 tippaa suoraan hoidettavaan kohtaan, 3 kertaa päivässä kunnes parempi.
  • Nivelreumaa helpottamaan: muutama tippa arnikaöljyyn sekoitettuna paikallisesti hoidettavaan kohtaan, 2-3 kertaa vuorokaudessa.

Ei suositella raskauden 3 ensimmäisen kuukauden aikana.  Ei suositella alle 3 vuotiaille.  Paikallisesti käytettynä voi käyttää laimentamattomana. Isommalla ihoalueella kasviöljyyn sekoitettuna 20-50% pitoisuutena. Ei pitkäaikaiseen tai jatkuvaan käyttöön. Ei sisäiseen käyttöön.

Sisältää laventelin eteerisessä öljyssä luonnollisesti esiintyviä tuoksumolekyylejä: limoneeni, linalooli, geranioli, kumariini.

Alkuperämaa: Ranska, villinä kasvanut alueella Haute Provence AOP (=Appellation d’Origine Protegée, suojattu maantieteellinen merkintä joka kertoo, että tuote on peräisin tietyltä alueelta)

PRANARÔM Huile Essentielle Lavande fine AOP Lavandula angustifolia P. Miller - Villi Laventeli 5 ml

SKU 5420008521836 Kategoriat , , Brand: