-20%

PRANARÔM Huile Essentielle Lime citron vert Citrus aurantifolia - Limesitruuna 10 ml (KESTO 6/2022)

100% puhdas Limesitruunan eteerinen öljy.

6,72 

Vain 1 varastossa

Kuvaus

Antiseptinen ja puhdistava Limesitruunan eteerinen öljy (Citrus Aurantifolia) sopii esimerkiksi huoneilman puhdistuksessa, ruuansulatuksen tehostamisessa sekä epäpuhtaan ihon ja selluliitin hoidossa. Pakkauskoko 10ml.

Perinteisiä käyttötarkoituksia:

  • Puhdistamaan ja desinfioimaan huoneilmaa : Tuoksulampussa 30 minuuttia kerrallaan. Voi yhdistää sitruunan ja greipin eteerisiin öljyihin.
  • Puhdistamaan epäpuhdasta ja akne ihoa  : 2 tippaa limesitruunaöljyä 2 tippaa jojobaöljyä tai mustakuminaöljyä, tai sekoitettuna kasvovoiteeseen, aamuin ja illoin
  • Puhdistamaan ja raikastamaan rasvaista päänahkaa ja hiuksia : Muutama tippa shampooseen sekoitettuna
  • Rentouttamaan, positiivista mieltä tuomaan : Tuoksulampussa 30 minuuttia kerrallaan tai hiero solarplexukselle 20% pitoisuutena kasviöljyyn sekoitettuna, 2 kertaa päivässä.
  • Selluliitin hoidossa  : Muutama tippaa limesitruunan eteeristä öljyä kasviöljyyn sekoitettuna ja paikallisesti hoidettavaan kohtaan hierottuna

Ei suositella raskauden ja imetyksen aikana. Ei sisäiseen käyttöön.

Saattaa aiheuttaa ihoärsytystä suoraan sellaisenaan iholla käytettynä, siksi vain poikkeuksellisesti ja paikallisesti muutama tippa ilman laimennusta, muulloin aina kasviöljyyn sekoitettuna noin 20% pitoisuutena. Herkistää auringonvalolle, joten ei suositella käytettäväksi iholla ennen auringonottoa (vähintään 12 tuntia ennen).

Sisältää sitruunan eteerisessä öljyssä luonnollisesti esiintyviä tuoksumolekyylejä; limoneeni, linalooli ja geranioli.

PRANARÔM Huile Essentielle Lime citron vert Citrus aurantifolia - Limesitruuna 10 ml (KESTO 6/2022)