PRANARÔM Huile Essentielle Pin sylvestre Pinus sylvestris - Mänty 10 ml

100% Puhdas männyn eteerinen öljy.

14,95 

Vain 1 varastossa

Kuvaus

100% Puhdas neulasista höyrytislattu männyn (Pinus sylvestris) eteerinen öljy omaa antiseptisiä, hengitysilmaa desinfioivia, hengitysteitä avaavia ja limaa irrottavia sekä kehoa ja mieltä yleisesti vahvistavia ja energisoivia ominaisuuksia. Mäntyöljy sisältää myös lymfakiertoa avaavia sekä paikallisesti käytettynä kipua rauhoittavia molekyylejä.

Perinteisiä männyn eteerisen öljyn käyttötapoja:

  • Puhdistamaan hengitysilmaa ja avaamaan tukossa olevia hengitysteitä: tuoksulampussa 30 minuuttia kerrallaan muutamia kertoja päivässä, sopii hyvin yhteen mustakuusen, kamferipuun, sitruunan, aito laventelin, lavandiinin, niaoulin ja palmarosan kanssa.
  • Puhdistamaan keuhkoja limasta: tuoksulampussa 30 minuuttia kerrallaan muutamia kertoja päivässä tai 1 tippa mäntyöljyä 4 tippaa kasviöljyä keuhkojen alueelle sekä yläselkään hierottuna, 4x vuorokaudessa 5 päivän ajan.
  • Flunssan hoidossa: tuoksulampussa 30 minuuttia kerrallaan muutamia kertoja päivässä tai 1 tippa mäntyöljyä 4 tippaa kasviöljyä keuhkojen alueelle sekä yläselkään hierottuna, 4 kertaa päivässä noin viikon ajan.
  • Vahvistamaan kehoa ja antamaan energiaa stressissä, uupumuksessa ja toipilasaikana: tuoksulampussa 30 minuutta kerrallaan muutamia kertoja päivässä tai 1 tippa  mäntyöljyä 4 tippaa kasviöljyä alaselkään kaksi kertaa päivässä noin viikon ajan.
  • Vilkastuttamaan lymfanesteenkiertoa: paikallisesti tamanuöljyyn tai kuismaöljyyn sekoitettuna 20% pitoisuutena , 2 kertaa päivässä.
  • Iskiaksen, reumatismin ja lihaskramppien hoidossa: 3 tippaa mäntyöljyä 5 tippaa arnikaöljyä paikallisesti hoidettavaan kohtaan hierottuna, 3 kertaa päivässä.

Ei suositella raskauden 3 ensimmäisen kuukauden aikana ollenkaan ja loppuraskauden aikana vain tuoksulamppukäytössä. Ei suositella alle 6-vuotialle lapsille. Ei suositella astmaatikoille ja epileptikoille ilman lääkärin suostumusta. Suoraan iholla käytettynä voi aiheuttaa ihoärsytystä, siksi iholle levitettynä käytettävä aina kasviöljyyn sekoitettuna (max 20% pitoisuutena).  Ei sisäiseen käyttöön.

Sisältää öljyssä luonnollisesti esiintyvää limonene molekyyliä.

Alkuperämaa Ranska

PRANARÔM Huile Essentielle Pin sylvestre Pinus sylvestris - Mänty 10 ml

SKU 5420008524516 Kategoria Brand: