PRANARÔM Huile Essentielle Ravintsara Cinnamomum camphora CT cineole - Ravintsara 10 ml

100% puhdas Ravintsaran eteerinen öljy.

17,90 

Vain 2 varastossa

Kuvaus

Madagaskarin sademetsissä kasvava Ravintsara tarkoittaa paikallisella kielellä “kaiken parantavaa lehteä”. Ravintsaralla on immuniteettisuojaa vahvistavia ominaisuuksia, ja sitä käytetäänkin flunssan hoitoon sekä lievittämään lihas- ja nivelkipuja, fyysistä ja psyykkistä väsymystä sekä uniongelmia. Tämä antibakteerinen eteerinen öljy vahvistaa kehoa sekä hermostoa, ja sillä on myös rauhoittava vaikutus. Pakkauskoko 5ml.

Perinteisiä käyttötapoja:

  • Unettomuuden, stressin, ahdistuneisuuden hoidossa (höyrylampussa 30 min ennen nukkumaanmenoa ja/tai yhteensä 5 tippaa selkärankaan, solar plexukselle, jalkateriin ja/tai ranteiden sisäpuolelle hierottuna 3 kertaa päivässä)
  • Syvän fyysisen ja psyykkisen väsymyksen hoidossa (8-15 tippaa höyrylampussa 30 min ennen nukkumaanmenoa ja/tai yhteensä 5 tippaa selkärankaan, solar plexukselle, jalkateriin ja/tai ranteiden sisäpuolelle hierottuna 3 kertaa päivässä)
  •  Immuniteettisuojan vahvistamisessa (höyrylampussa 30 min kerrallaan 3 kertaa päivässä ja/tai yhteensä 4-6 tippaa jalkaterille tai rintakehään hierottuna aamuin ja illoin)
  •  Flunssan hoidossa ((höyrylampussa 30 min ennen nukkumaanmenoa ja/tai yhteensä 5 tippaa selkärankaan, solar plexukselle, jalkateriin ja/tai ranteiden sisäpuolelle hierottuna 3 kertaa päivässä)
  •  Energisoimaan kehoa esim, flunssaan jälkeen (höyrylampussa 30 min kerrallaan 3 kertaa päivässä ja/tai yhteensä 4-6 tippaa jalkaterille tai rintakehään hierottuna aamuin ja illoin)
  •  Kipeitä lihaksia rentouttamaan (kasviöljypohjaan sekoitettuna yhdessä sitruunaeukalyptuksen ja Rosmariinin (Rosmarinus officinalis ct camphre) kanssa 5-10% pitoisuutena käsiteltävästä ihoalasta riippuen, suuremmalle alueelle laimeampana pitoisuutena.
  •  Nivelsärkyä helpottamaan (Tamanuöljyyn tai mäkikuismaöljyyn sekoitettuna 10% pitoisuutena. Huomaa että mäkikuismaöljy on auringonvalolle herkistävä eli ei suositella käytettäväksi iholla ennen auringonottoa).

Ei suositella raskauden 3 ensimmäisen kuukauden aikana,  alle 2 vuotiaille lapsille eikä sisäiseen käyttöön. Iholla käytettynä vain yli 4-vuotiaille lapsille.

Huom. Astmaatikkojen ja epileptikkojen noudatettava varovaisuutta höyrylamppukäytössä, samoin jos nenän limakalvot ovat kuivat. Annettuja määriä tulee noudattaa. Ei pitkäaikaiseen jatkuvaan käyttöön.

Sisältää Ravintsaran eteerisessä öljyssä luonnollisesti esiintyviä tuoksumolekyylejä; limoneeni, linalooli, geranioli.

PRANARÔM Huile Essentielle Ravintsara Cinnamomum camphora CT cineole - Ravintsara 10 ml

SKU 5420008524400 Kategoria Brand: