-40%

PRANARÔM RICIN Ricinus communis - Risiiniöljy 50 ml (KESTO 9/2021)

100% Puhdas risiiniöljy.

7,50 

Vain 2 varastossa

Kuvaus

100% Puhdas, sieministä kylmäpuristettu, neutraalin tuoksuinen, väritön Risiiniöljy (Ricinus communis) sisältää tärkeitä rasvahappoja ja E-vitamiinia. Se kosteuttaa ja ravitsee ihoa syvältä sekä antaa sille täyteläisemmän aspektin ja pehmeämmän pinnan. Suuren viskositeettinsa ansiosta, pienenä määränä ryppyihin levitettynä tasoittaa ihon pintaa.

Risiiniöljy on todella hyvä:

  • Vahvistamaan, ravitsemaan ja antamaan kiiltoa hiuksille: hiusnaamiona 1-2 kertaa viikossa 1-2 kuukauden ajan. Voi sekoittaa manteliöljyyn 50/50. Hiero öljy hiuksiin ja anna vaikuttaa 30-60 minuuttia lämpöisen pyyhkeen alla. Hiero sen jälkeen hiuspohja kauttaaltaan läpi ja pese öljy pois shampoolla.
  • Edistämään hiustenkasvua ja vähentämään hiustenlähtöä: hiusnaamiona 2-3 kertaa viikossa 1-2 kuukauden ajan. Hiero öljy kuiviin hiuksiin ja hiuspohjaan ja anna vaikuttaa 30-60 minuuttia lämpöisen pyyhkeen alla. Hiero sen jälkeen hiuspohja kauttaaltaan läpi ja pese öljy pois shampoolla.
  • Vahvistamaan silmäripsiä ja kulmakarvoja: edistää niiden kasvua ja antaa kiiltoa. Harjaa tai sivele karvoihin kaksi tippaa 1-2 kertaa päivässä
  • Hoitamaan partaa: tekee parran pehmeäksi, sileäksi ja kiiltäväksi. Harjaa tai sivele muutama tippa öljyä partakarvoihin 1-2 kertaa päivässä
  • Vahvistamaan ohuita ja hauraita kynsiä: hiero muutama tippa kynsiin ja kynsinauhoihin iltaisin
  • Häivyttämään raskausarpia: paikallisesti hoidettavaan kohtaan 2 kertaa päivässä
  • Hoitamaan ja ravitsemaan kuivaa ihoa: paikallisesti hoidettavaan kohtaan 2 kertaa päivässä
  • Hoitamaan vanhenevaa ihoa ja silottamaan ihojuonteita: paikallisesti 1 tippa 2 kertaa päivässä. Huom! liian suurena määränä voi tukkia ihohuokoset.
  • Vaalentamaan tummia silmänalusia: 1 tippa silmien alle 2 kertaa päivässä

Ainesosat: Ricinus communis *, Tocopherol (luonnollinen E-vitamiini)

* Luomusertifioitu raaka-aine

Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Säilytettävä suojattuna valolta ja liialliselta lämmöltä. Vain ulkoiseen käyttöön. Käytä öljy mieluiten 3 kuukauden kuluessa avaamisesta.

Alkuperämaa Intia

PRANARÔM RICIN Ricinus communis - Risiiniöljy 50 ml (KESTO 9/2021)