-15%

PRANARÔM Huile Essentielle Camomille noble Chamaemelum nobile - Roomalainen Kamomilla 5 ml

100% Puhdas Roomalaisen kamomillan eteerinen öljy.

42,42 

Vain 2 varastossa

Kuvaus

100% Puhdas, kukasta höyrytislattu Roomalaisen kamomillan (Chamaemelum nobile) eteerinen öljy.

Perinteisiä Roomalaisen kamomillan käyttötarkoituksia:

  • Ärtyneen ja kutiavan ihon sekä nokkosihottuman hoidossa: paikallisesti arganöljyyn, purasruohoöljyyn, kehäkukkaöljyyn tai iltahelokkiöljyyn sekoitettuna 50% pitoisuutena (=2 tippaa kamomillaa 2 tippaa kasviöljyä) tai 1-2 tippaa kasvovoiteeseen sekoitettuna, 2 kertaa päivässä.
  • Couperosan, rosacean ja tulehtuneen ihon rauhoittamisessa: paikallisesti tamanuöljyyn, kehäkukkaöljyyn tai iltahelokkiöljyyn sekoitettuna 50% pitoisuutena (=2 tippaa kamomillaa 2 tippaa kasviöljyä) tai 1-2 tippaa kasvovoiteeseen sekoitettuna, 2 kertaa päivässä.
  • Akne ihon hoidossa: paikallisesti jojobaöljyyn tai mustakuminaöljyyn sekoitettuna 50% pitoisuutena (=2 tippaa kamomillaa 2 tippaa kasviöljyä) tai 1-2 tippaa kasvovoiteeseen sekoitettuna, 2 kertaa päivässä.
  • Erilaisten ihottumien hoidossa, ekseema ja psoriasis: paikallisesti arganöljyyn, purasruohoöljyyn, kehäkukkaöljyyn tai iltahelokkiöljyyn sekoitettuna 50% pitoisuutena (=2 tippaa kamomillaa 2 tippaa kasviöljyä) sekoitettuna, 2 kertaa päivässä.
  • Rauhoittamaan hermostunutta, stressaantunutta ja ahdistunutta mieltä: 2 tippaa kamomillaa 2 tippaa kasviöljyä solar plexukselle tai selkärankaan hierottuna tai tuoksulampussa 30 minuuttia kerrallaan muutaman kerran päivässä.
  • Rentouttamaan illalla ja auttamaan unen saamisessa: 1 tippa sieraimien alapuolelle tai  2 tippaa kamomillaa 2 tippaa kasviöljyä solar plexukselle tai selkärankaan hierottuna juuri ennen sänkyynmenoa tai tuoksulampussa makuuhuoneessa 20-30  minuutin ajan ennen nukkumaanmenoa.
  • Tunneperäisen trauman hoidossa: 2 tippaa kamomillaa 2 tippaa kasviöljyä solar plexukselle tai selkärankaan hierottuna tai tuoksulampussa 30 minuuttia kerrallaan muutaman kerran päivässä.
  • Akuutin Stressi-, paniikki- ja kiukkukohtauksen hoidossa: 3 tippaa solar plexukselle

Tuoksulamppusekoituksissa kamomilla sopii hyvin yhteen seuraavien eteeristen öljyjen kanssa: Aito laventeli, Mandariini, Frankincense, Ylang-ylang.

Liian suurina pitoisuuksina voi aiheuttaa uneliasisuutta ja huimausta. Ei suositella raskauden ensimmäisten 3 kk aikana. Ei susoitella alle 3 kk vanhoille lapsille.

Sisältää roomalaisen kamomillan eteerisessä öljyssä luonnollisesti esiintyvää tuoksumolekyyliä: limoneeni.

Sivuilla annetut käyttösuositukset ovat peräisin aromaterapia alan kirjallisuudesta. Verkkokauppamme ei ole terveydenhoitoalan sivusto. Annetut käyttösuositukset eivät korvaa lääkärin tai muun terveydenhoitoalan ammattilaisen luona käyntiä.

Alkuperämaa Unkari

PRANARÔM Huile Essentielle Camomille noble Chamaemelum nobile - Roomalainen Kamomilla 5 ml

SKU 5420008506758 Kategoriat , , Brand: