-15%

PRANARÔM Huile Essentielle Romarin á verbénone Rosmarinus officinalis CT verbenone - Rosmariini 5ml

100% puhdas rosmariinin eteerinen öljy.

15,22 

Vain 1 varastossa

Kuvaus

Rosmariinin eteeristä öljyä (Rosmarinus Officinalis ct Verbenone) voidaan käyttää esimerkiksi kuivan tai couperosa ihon hoidossa, henkistä väsymystä helpottamaan tai rasvoittuvan hiuspohjan hoidossa. Rosmariinin eteerisellä öljyllä on rauhoittava sekä ihoa korjaava vaikutus. Pakkauskoko 5ml.

Perinteisiä käyttötarkoituksia:

  • Selluliitin hoidossa : Paikallisesti 20% pitoisuutena tamanuöljyyn, mäkikuismaöljyyn tai karite/sheavoihin sekoitettuna 2 kertaa päivässä 3 viikon kuureina.
  • Couperosan ja rosacean hoitamisessa  : Paikallisesti tamanuöljyyn, kehäkukkaöljyyn tai iltahelokkiöljyyn sekoitettuna 20% pitoisuutena (=1 tippaa rosmariinia 4 tippaa kasviöljyä) tai 1-2 tippaa kasvovoiteeseen sekoitettuna, 2 kertaa päivässä.
  • Aknen ja rasvaisen ihon hoidossa  :  Paikallisesti jojobaöljyyn tai mustakuminaöljyyn sekoitettuna 20% pitoisuutena (=1 tippaa rosmariinia 4 tippaa kasviöljyä) tai 1-2 tippaa kasvovoiteeseen sekoitettuna, 2 kertaa päivässä.
  • Kuivan ja ryppyisen ihon hoidossa : Paikallisesti ruusunmarjansiemenöljyyn tai arganöljyyn sekoitettuna 20% pitoisuutena (=1 tippaa rosmariinia 4 tippaa kasviöljyä) tai 1-2 tippaa kasvovoiteeseen sekoitettuna, 2 kertaa päivässä.
  • Rasvaisten hiusten ja hilseen hoidossa :  5 tippaa ruokalusikalliseen kasviöljyä, hiero päänahkaan ja hiuksiin ja anna vaikuttaa noin tunti ennen hiustenpesua.
  • Henkisen väsymyksen ja ahdistuneen mielen hoidossa : 3 tippaa rosmariniöljyä 2 tippaa kasviöljyä ranteiden sisäpuolelle tai  jalkaterille hierottuna.
  • Limaa irroittamaan : Kasviöljyyn sekoitettuna 20% pitoisuutena, hierotaan rintakehään 3-4 kertaa päivässä 5-7 päivän ajan.

Ei suositella raskauden ja imetyksen aikana, alle 6-vuotiaille lapsille, astmaatikoille eikä epileptikoille. Ei suositella hormoniperäistä syöpää sairastaville tai sairastaneille.

Iholla käytettäessä sekoita 20% pitoisuutena kasviöljyyn. Ei sisäiseen käyttöön. Ei tuoksulamppu tai tuoksutuskäyttöön. Ei pitkäaikaiseen jatkuvaan käyttöön.

Sisältää rosmariinin (ct verbenone) eteerisessä öljyssä luonnollisesti esiintyvää tuoksumolekyyliä; linalooli, limoneeni, geranioli.

PRANARÔM Huile Essentielle Romarin á verbénone Rosmarinus officinalis CT verbenone - Rosmariini 5ml

SKU 5420008597640 Kategoriat , , Brand: