-15%

PRANARÔM Huile Essentielle Cyprés toujours vert Cupressus sempervirens var. stricta - Sypressi 5 ml

100% Puhdas Sypressin eteerinen öljy.

10,29 

Vain 1 varastossa

Kuvaus

100%Puhtaalla varresta höyrytislatulla Sypressin (Cupsessus sempervirens var. stricta) eteerisellä öljyllä on mm. lymfakiertoa avaavia, nestettä poistavia, verenkiertoa vilkastuttavia ja verisuonia supistavia ominaisuuksia.

Perinteisiä Sypressin käyttötapoja:

  • Vilkastuttamaan verenkiertoa ja helpottamaan siitä aiheutuvaa alaraajojen turvotusta sekä rauhoittamaan suonikohjuja: paikallisesti Tamanuöljyyn sekoitettuna suhteessa 50/50 , 2 kertaa päivässä 3 viikon hoitokuurina.
  • Peräpukamien hoidossa: paikallisesti Tamanuöljyyn sekoitettuna suhteessa 50/50 , 2 kertaa päivässä 3 viikon hoitokuurina.
  • Vilkastuttamaan lymfanesteenkiertoa: paikallisesti Tamanuöljyyn sekoitettuna suhteessa 50/50 , 2 kertaa päivässä 3 viikon hoitokuurina.
  • Selluliitin hoidossa: paikallisesti Tamanuöljyyn sekoitettuna suhteessa 50/50 , 2 kertaa päivässä 3 viikon hoitokuurina.
  • Couperosa ihon hoidossa: paikallisesti Tamanuöljyyn sekoitettuna suhteessa 50/50 , 2 kertaa päivässä 3 viikon hoitokuurina.
  • Liiallisen hikoilun hoidossa, esim. jalkapohjissa: paikallisesti kasviöljyyn sekoitettuna suhteessa 50/50.

Sopii yhdistettäväksi palmarosan, lavandulan ja piparmintun eteerisiin öljyihin.

Ei suositella raskauden ja imetyksen aikana.  Ei suositella henkilöille, jotka ovat sairastaneet / sairastavat hormoniperäistä syöpää. Ei suositella alle 6-vuotialle lapsille. Suoraan iholla käytettynä voi aiheuttaa ihoärsytystä, siksi iholle levitettynä käytettävä aina kasviöljyyn sekoitettuna.  Ei pitkäaikaiseen tai jatkuvaan käyttöön. Sisäinen käyttö kielletty.

Sisältää sypressin eteerisessä öljyssä luonnollisesti esiintyviä tuoksumolekyylejä: limoneeni ja linalooli.

Alkuperämaa Ranska

PRANARÔM Huile Essentielle Cyprés toujours vert Cupressus sempervirens var. stricta - Sypressi 5 ml

SKU 5420008524301 Kategoriat , , Brand: