PRANARÔM Huile Essentielle Tea-tree Melaleuca alternifolia - Teepuu 10 ml

100% Puhdas Tea Treen eteerinen öljy.

13,30 

Vain 1 varastossa

Kuvaus

100% Puhdas, lehdistä höyrytislattu Tea tree (Melaleuca alternifolia) eteerinen öljy on yksi tunnetuimmista ja maailmanlaajuisesti eniten käytetyistä eteerisistä öljyistä. Teepuuöljyllä on laaja-alaisia antiseptisia ja antibakteerisia ominaisuuksia.  Teepuuöljyn molekyylikoostumus on täysin omanlaisensa eikä muistuta minkään muun kasvin koostumusta. Teepuuöljy kuuluu laajaan myrttikasvien sukuun mm. niaoulin, eukalyptuksen, mausteneilikan ja myrtin kanssa.

Perinteisiä teepuuöljyn käyttötarkoituksia:

  • Silsasienen aiheuttamissa sieni-infektioissa, kuten kynsisienen ja jalkasienen hoidossa: paikallisesti muutama tippa hoidettavaan kohtaan, 2-3 kertaa päivässä kunnes parempi.
  • Akne ihon ja finnien hoidossa: 1 tippa suoraan hoidettavaan kohtaan, 2 kertaa päivässä.
  • Haavojen ja naarmujen puhdistamiseen: 1 tippa suoraan hoidettavaan kohtaan, 2 kertaa päivässä.
  • Suojaamaan sädehoitojen aiheuttamilta ihovaurioilta:  kasviöljyyn sekoitettuna 20% pitoisuutena 5-6 kertaa vuorokaudessa
  • Immuniteettia vahvistava ja huoneilmaa desinfioiva, erityisesti flunssakautena: tuoksulamppussa 30min kerrallaan. Voi yhdistää esim. mausteneilikan, kiinankanelin, atlasseetrin, palmarosan, sitruunaruohon ja/tai männyn eteerisiin öljyihin.
  • Valkaisemaan hampaita: 1 tippa hammastahnaan sekoitettuna yhdessä sitruunan eteerisen öljyn kanssa

Ei suositella raskauden 3 ensimmäisen kuukauden aikana. Ei alle 3-kuukautta vanhoille lapsille. Ei suositella epileptikoille. Vain lyhytaikaiseen käyttöön (5-10 päivää) infektioiden hoidossa. Pienten lasten ja herkälle iholle käytettävä aina kasviöljyyn sekoitettuna (max 20% pitoisuutena).

Sisältää teepuun eteerisessä öljyssä luonnollisesti esiintyviä tuoksumolekyylejä: limoneeni ja linalooli.

Alkuperämaa Australia

PRANARÔM Huile Essentielle Tea-tree Melaleuca alternifolia - Teepuu 10 ml

SKU 5420008524509 Kategoria Brand: