PRANARÔM Huile Essentielle Yuzu Citrus junos - Yuzu 5 ml

100% puhdas Yuzun eteerinen öljy.

19,90 

Vain 1 varastossa

Kuvaus

Aiemmin pääasiassa Aasian maissa käytetty yuzu -hedelmä on mandariinin ja limesitruunan risteytys. miellyttävän tuoksuinen yuzun eteerinen öljy (Citrus Junos) sopii käytettäväksi iholla, tuoksulampussa sekä myös sisäisesti. Sillä on muiden sitrushedelmistä saatavien eteeristen öljyjen tapaan rentouttavia, rauhoittavia sekä ruuansulatusta tasapainottavia ominaisuuksia. Pakkauskoko 5ml.

Perinteisiä käyttötarkoituksia:

  • Stressin ja hermostuneisuuden hoidossa ( tuoksulampussa 30 minuuttia kerrallaan ja/tai 2 tippaa 3 tippaa kasviöljyä sekoitettuna ranteiden sisäpuolelle, solar pleksukselle ja jalkaterille hierottuna ja/tai sisäisesti 2 tippaa hunajassa, sokeritabletissa tai syötävään kasviöljyyn sekoitettuna 2-3 kertaa päivässä
  • Kiukun ja surun hoidossa ( tuoksulampussa, 2 tippaa 3 tippaa kasviöljyä sekoitettuna ranteiden sisäpuolelle, solar pleksukselle  ja jalkaterille hierottuna tai sisäisesti 2 tippaa hunajassa, sokeritabletissa tai syötävään kasviöljyyn sekoitettuna 2-3 kertaa päivässä)
  • Rentouttamaan ja auttamaan unen saannissa (tuoksulampussa ja 3-4 tippaa kasviöljyyn sekoitettuna ranteiden sisäpuolelle, solar plexukselle ja jalkaterille hierottuna)
  • Edistämään ja tukemaan ruoansulatusta (sisäisesti 2 tippaa hunajaan, oliiviöljyyn tai tilkkaan vettä sekoitettuna)

Ei suositella raskauden ja imetyksen aikana eikä alle 3-vuotiaille lapsille.

Suoraan iholla käytettynä voi aiheuttaa ihoärsytystä, siksi vain poikkeuksellisesti ja paikallisesti muutama tippa ilman laimennusta,  muulloin aina vain kasviöljyyn sekoitettuna 10-30% pitoisuutena. Ei suositella käytettäväksi iholla ennen auringonottoa, sillä herkistää auringonvalolle.

Sisältää yuzun eteerisessä öljyssä luonnollisesti esiintyviä tuoksumolekyylejä; limoneeni ja linalooli.

PRANARÔM Huile Essentielle Yuzu Citrus junos - Yuzu 5 ml

SKU 5420008518591 Kategoria Brand: