-60%

Rimita Green Rimita TRIPLE Cleansing Foam 100 ml (KESTO 10/2021)

Tyrniä ja piharatamoa sisältävä hellävarainen puhdistusvaahto sopii myös silmämeikin poistoon.

5,20 

Vain 2 varastossa

Kuvaus

Antioksidanttista tyrniä, antibakteerista piharatamoa sekä virkistävää, huokosia supistavaa siankärsämöä sisältävä puhdistusvaahto poistaa meikin ja lian ihoa kuivattamatta. Kätevä pumppupullo sekä vaahdon miellyttävä, kevyt koostumus tekevät tuotteesta helpon käyttää, ja se on myös miesten mieleen. Ei vahingoita ihon luonnollista pH -tasapainoa. Pakkauskoko 100 ml.

Käyttöohje: Levitä kaulan ja kasvojen iholle hierovin, pyörittelevin liikkein. Huuhtele vedellä. Viimeistele puhdistus Rimita Triple -kasvovedellä.

INCI: Aqua, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Hippophae Rhamnoides Fruit Extract, Rosa Damascena Flower Water, Achillea Millefolium Extract, Betaine, Propanediol, Plantago Lanceolata Leaf Extract, Tocopherol, Phenethyl Alcohol, Benzoic Acid, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Parfum (Natural)

HUOM. Ainesosaluettelo on lisätty sivulle samaan aikaan tuotteen kanssa ja siksi se on  saattanut joissakin tapauksissa muuttua myöhemmin. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkistathan asian asiakaspalvelustamme ja lisäksi vielä tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöä.

Rimita Green Rimita TRIPLE Cleansing Foam 100 ml (KESTO 10/2021)