-20%

Saaren Taika Kamomilla Sheavoide, 100ml (KESTO 2/2022)

Ihoa rauhoittava kamomilla-sheavoi.

39,96 

Varasto loppu

Kuvaus

Ihoa rauhoittava ja hoitava kamomilla-sheavoi. Se rauhoittaa ihoa ja sopii hyvin esim. psoriaksen ja ekseemoiden hoidossa. Sen sisältämä helokkiöljy rauhoittaa ihon punoitusta ja ärsytystä. Laventeli parantaa ihon uusiutumista sekä rauhoittaa sitä. Kamomilla vähentää kutinaa ja auttaa rikkoutunutta ihoa paranemisessa. Sisältää myös sheavoissa olevia iholle tärkeitä ainesosia kuten mm. A- ja E-vitamiinia, rasvahappoja (palmitiinia, steariinia, linolihappoa = omega-6) sekä luonnollisen UV-suojan (n. SK6). Saaren Taian sheavoita ei käsitellä missää vaiheessa kemikaaleilla tai kuumenneta niin että sen sisältämät ravintoaineet katoaisivat. Pakkauskoko 100ml.

Käyttöohje:
Ota tuotetta ja lämmitä sitä hetki käsissä, levitä haluamallesi alueelle (kädet, kasvot, vartalo jne.). Sopii erinomaisesti kuivan jä ärtyneen ihon hoitoon.

Säilytys huoneenlämmössä (n. 18-22 °C)

INCI: Butyrospermum Parkii (sheavoi), Oenothera Biennis Oil (helokkiöljy), Lavandula Angustifolia Oil (laventeli), Anthemis Nobilis Oil (kamomilla), *d-Limonene, *Geraniol, *Linalool.

*esiintyy luonnollisesti eteerisissä öljyissä.

Valmistuttaja: Topaz Oy, Särkisalo

Valmistusmaa: Suomi

Saaren Taika Kamomilla Sheavoide, 100ml (KESTO 2/2022)