-30%

SB Finland EKO - PALASHAMPOO YRTTI 35 g (B8)

Vahvistavaa rosmariiniöljyä sisältävä shampoopala.

8,33 

Varastossa

Kuvaus

Hiusten kasvua edistävää ja vahvistavaa rosmariiniöljyä sisältävä shampoopala pesee hiukset hellävaraisesti kiiltävän puhtaiksi ilman kovia sulfaatteja. Raikkaan yrttisen tuoksuinen shampoopala sisältää lisäksi nokkosta, joka ennaltaehkäisee hiusten lähtöä sekä hilsettä ja vahvistaa hiusta. Antibakteerinen timjami tasapainottaa hiuspohjaa. Sopii erityisesti oheneville, rasittuneille hiuksille. Pakkauskoko 35g.

Käyttöohje:
Kastele hiukset huolella lämpimällä vedellä. Hiero shampoopalaa hiuspohjaan ja hiuksiin. Vaahdota huolella ja huuhtele. Käsittele hiukset lopuksi SB hoitoainepalalla

INCI: SCS (SODIUM COCO SULPHATE), SCI (SODIUM COCOYL ISETHIONATE, KOOKOKSESTA), ZEA MAYS (MAISSI), THEOBROMA  CACAO SEED BUTTER, (KAAKAOVOI), CETEARLY ALCOHOL, CAMPESTRIS SEED OIL (RYPSIÖLJY), URTICA DIOICA(NOKKONEN) ROSMARIININ ETEERINEN ÖLJY(ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF OIL, THYMUS VULGARIS (TIMJAMIN ETEERINEN ÖLJY)
*linalool *occure naturally in essential oils

HUOM. Ainesosaluettelo on lisätty sivulle samaan aikaan tuotteen kanssa ja siksi se on  saattanut joissakin tapauksissa muuttua myöhemmin. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkistathan asian asiakaspalvelustamme ja lisäksi vielä tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöä.

SB Finland EKO - PALASHAMPOO YRTTI 35 g (B8)