-30%

The Ohm Collection DEO DORANT Cedar (Matkakoko) 5 g

Kevyesti puisen tuoksuinen deodoranttijauhe.

3,15 

Vain 1 varastossa

Kuvaus

Cedar deodorantti tuoksuu seetripuulle. Sopii erityisen hyvin asiakkaille ketkä hikoilevat voimakkaasti. Tämä unisex tuote sopii niin naisten kuin miehienkin käyttöön. The Ohm Collection Deo Dorant -deodoranttijauheet ovat 100% luonnollisia ja alumiinittomia, sekä super tehokkaita. Ne eivät häiritse kehon normaaleja toimintoja vaan neutralisoivat epämiellyttävien tuoksujen syntymistä. Jauhemainen koostumus on erittäin helppo levittää eikä se pöllyä käytössä. Tuote on riittoisa ja hygieeninen käyttää. Pakkauskoko 5 g.

Käyttöohje:
Ota jauhetta pieni määrä sormenpäihin ja levitä kuivalle kainalon iholle aamuisin. Pese illalla kainalot, äläkä lisää tuotetta yötä vasten.

INCI: Sodium Bicarbonate (Food Grade, Aluminium-Free), Caprylic / Capric Triglyceride (Fractionated Coconut Oil), Cedrus Atlantica Wood Oil*, Calendula Officinalis Powder, Lepidium Meyenii Root Powder, Amethyst Powder, Boswellia Carterii Gum Oil, Santalum Austracaledonicum Oil, Dipteryx Odorata Bean Extract, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil*, Coumarin.

*Luomusertifioitu

HUOM. Ainesosaluettelo on lisätty sivulle samaan aikaan tuotteen kanssa ja siksi se on  saattanut joissakin tapauksissa muuttua myöhemmin. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkistathan asian asiakaspalvelustamme ja lisäksi vielä tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöä.

The Ohm Collection DEO DORANT Cedar (Matkakoko) 5 g