The Ohm Collection Deo Dorant, Coconut - Matkakoko 5g

Herkullisen kookoksen tuoksuinen deodoranttijauhe.

4,50 

Varastossa

Kuvaus

Coconut on herkullisen kookoksen tuoksuinen deodorantti. Tämä unisex tuote sopii niin naisten kuin miehienkin käyttöön. The Ohm Collection Deo Dorant -deodoranttijauheet ovat 100% luonnollisia ja alumiinittomia, sekä super tehokkaita. Ne eivät häiritse kehon normaaleja toimintoja vaan neutralisoivat epämiellyttävien tuoksujen syntymistä. Jauhemainen koostumus on erittäin helppo levittää eikä se pöllyä käytössä. Tuote on riittoisa ja hygieeninen käyttää. Pakkauskoko 5g.

Käyttöohje:
Ota jauhetta pieni määrä sormenpäihin ja levitä kuivalle kainalon iholle aamuisin. Pese illalla kainalot, äläkä lisää tuotetta yötä vasten.

INCI: Sodium Bicarbonate (Food Grade, Aluminium-Free), Caprylic / Capric Triglyceride (Fractionated Coconut Oil), Vanilla Planifolia Flower Oil, Cocos Nucifera Fruit Extract*, Santalum Austracaledonicum Oil*, Cananga Odorata Leaf Oil*, Calendula Officinalis Powder, Lepidium Meyenii Root Powder, Amethyst Powder, Cedrus Atlantica Wood Oil*, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil*, Geraniol, Linalool.

*Luomusertifioitu

The Ohm Collection Deo Dorant, Coconut - Matkakoko 5g

SKU 8718868178282 Kategoriat , , Brand: