-50%

The Ohm Collection DEO DORANT crème Royal Hemp & Ginger 50 ml (KESTO 11/2021)

Hamppua ja inkivääriä sisältävä deovoide.

12,50 

Varastossa

Kuvaus

Royal Hemp & Ginger tuoksussa on ripaus inkivääriä. The Ohm Collection Deo Dorant Crème -deodoranttivoiteet ovat 100% luonnollisia ja alumiinittomia, sekä super tehokkaita. Ne eivät häiritse kehon normaaleja toimintoja vaan neutralisoivat epämiellyttävien tuoksujen syntymistä. Voidemainen koostumus on erittäin helppo levittää. Tuote on riittoisa ja hygieeninen käyttää. Tuotteen voidekoostumus pysyy samana niin lämpimässä kuin viileämmässäkin. Pakkauskoko 50 ml.

Käyttöohje:
Ota voidetta pieni määrä sormenpäihin ja levitä kuivalle kainalon iholle aamuisin. Pese illalla kainalot, äläkä lisää tuotetta yötä vasten.

INCI: Water (Aqua), Maranta Arundinacea (Arrow root) Extract, Gelidum Amansii (Agar) Extract , Cocos Nucifera (Coconut) Oil*, Sodium Bicarbonate, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter*, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax, Cetearyl Alcohol (Herbal Wax), Cannabis Sativa (Hemp) Seed Oil, Zeolite, Tocopherol (E vitamin), Xanthan gum, Zingiber Officinale (Ginger) Root Oil, Silver Citrate (and) Citric Acid.
*luomusertifioitu raaka-aine
**luonnollisista eteerisistä öljyistä

HUOM. Ainesosaluettelo on lisätty sivulle samaan aikaan tuotteen kanssa ja siksi se on  saattanut joissakin tapauksissa muuttua myöhemmin. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkistathan asian asiakaspalvelustamme ja lisäksi vielä tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöä.

The Ohm Collection DEO DORANT crème Royal Hemp & Ginger 50 ml (KESTO 11/2021)