The Ohm Collection

The Ohm Collection Deo Dorant, Royal Hawaiian Sandalwood 120g

22,55 

Syvän puisen tuoksuinen deodoranttijauhe.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 8718868178190 Osastot: , , , , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Royal Hawaiian Sandalwood on syvän santelipuun tuoksuinen deodorantti. Tämä unisex tuote sopii niin naisten kuin miehienkin käyttöön. The Ohm Collection Deo Dorant -deodoranttijauheet ovat 100% luonnollisia ja alumiinittomia, sekä super tehokkaita. Ne eivät häiritse kehon normaaleja toimintoja vaan neutralisoivat epämiellyttävien tuoksujen syntymistä. Jauhemainen koostumus on erittäin helppo levittää eikä se pöllyä käytössä. Tuote on riittoisa ja hygieeninen käyttää. Pakkauskoko 120g.

Käyttöohje:
Ota jauhetta pieni määrä sormenpäihin ja levitä kuivalle kainalon iholle aamuisin. Pese illalla kainalot, äläkä lisää tuotetta yötä vasten.

INCI: Sodium Bicarbonate (Food Grade, Aluminium-Free), Caprylic / Capric Triglyceride (Fractionated Coconut Oil), Santalum Paniculatum, Calendula Officinalis Powder, Amethyst Powder, Cedrus Atlantica Wood Oil*, Santalum Austracaledonicum Oil, Dipteryx Odorata Bean Extract, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil*.

*Luomusertifioitu

The Ohm Collection

The Ohm Collection on hollantilainen tuotesarja josta löytyy useita eri tuoksuisia luonnollisia deodorantteja sekä aurinkosuojatuotteita. Sarjan tuotteissa yhdistyy ajatus että ne ovat hyväksi niin ihmisille kuin luonnollekin.

The Ohm Collection on tullut tunnetuksi Deo Dorant -deodoranttijauheista, jotka ovat yksiä tehokkaimipia luonnollisia deodorantteja joita markkinoilta löytyy. Niiden rinnalle on nyt tullut myös deodoranttivoiteet, jotka hoitavat kainaloiden ihoa vartalovoiteen tavoin. Raikkaat kainalot koko päivän luonnollisesti.

Valikoima voi erota myymälän ja verkkokaupan välillä.