-30%

Wild PHARMACY Cool and Calm HYDRATING FACE MIST 150 ml (POISTUU MEILTÄ, B6)

Hellävarainen kasvovesi.

18,13 

Varastossa

Kuvaus

Ihoa kosteuttava kasvoves sopii kaikille ihotyypeille tasapainottamaan ihon toimintoja. Sisältää mm. tehokosteuttajana tunnettua aloe veraa ja lehmuksenkukkaa. Magnolia rauhoittaa ihoa ja antioksidanttinen lotus sisältää ihoa kirkastavia ja uudistavia AHA-happoja. Pakkauskoko 150 ml.

Käyttöohje:
Ota kasvovettä vanulappuun ja pyyhi sillä kasvot sekä kaula läpi. Voit myös painella kasvoveden iholle käsin. Viimeistelee puhdituksen sekä kosteuttaa ihoa.

INCI: Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Magnolia Lilifora Flower Extract*, Nelumbo Nucifera (Lotus) Flower Extract*,Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Distillate*, Melaleuca Alternifolia (Tea tree) Distillate*, Tilia Cordata Flower Extract*, Benzyl alcohol, Dehydro Acetic acid, Sorbic acid and Benzoic acid.

100% Natural, 71% Wild & Organic

HUOM. Ainesosaluettelo on lisätty sivulle samaan aikaan tuotteen kanssa ja siksi se on  saattanut joissakin tapauksissa muuttua myöhemmin. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkistathan asian asiakaspalvelustamme ja lisäksi vielä tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöä.

Wild PHARMACY Cool and Calm HYDRATING FACE MIST 150 ml (POISTUU MEILTÄ, B6)