-30%

Wild PHARMACY Rockstar MILD FACIAL PEELING GEL 50 ml (POISTUU MEILTÄ)

Ihoa kirkastava kuorintageeli.

19,53 

Vain 2 varastossa

Kuvaus

Ihoa kirkastava ja uudistava kuorintageeli. Sisältää ihoa syväpuhdistavaa aktiivihiiltä. Pähkinänkuoresta saadut kevyet rakeet poistavat tehokkaasti ihon pinnalta kuolleet solut ja tekee ihosta pehmeän ja tasaisemman. Pakkauskoko 50 ml.

Käyttöohje:
Käytä 1-2 kertaa viikossa. Hiero tuote kostealle iholle pyörivin liikkein. Huuhtele lämpimällä vedellä.

Vinkki: Voit levittää kuorintageelin kasvoille myös naamion tapaa ja antaa vaikuttaa n. 10min.  Huuhtele lämpimällä vedellä.

INCI: Aqua, Juglans Regia (Walnut) Shell Powder, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Prunus persica (Peach) kernel Oil*, Cetearyl Olivate (and) Sorbitan Olivate, Stearic Acid, Activated Charcoal Powder (bamboo-derived), Melissa Ocinalis (Lemon Balm) Distillate*, Citrus Limon (Lemon) Fruit Water*, Mentha Piperita (Peppermint) Hydrosol*, Benzyl alcohol, Dehydro Acetic acid, Sorbic acid and Benzoic acid, Xantan gum, Cocos Nucifera (Coconut) Fruit Extract.

100 % Natural, 26,5% Wild & Organic

HUOM. Ainesosaluettelo on lisätty sivulle samaan aikaan tuotteen kanssa ja siksi se on  saattanut joissakin tapauksissa muuttua myöhemmin. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkistathan asian asiakaspalvelustamme ja lisäksi vielä tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöä.

Wild PHARMACY Rockstar MILD FACIAL PEELING GEL 50 ml (POISTUU MEILTÄ)