Zao

Zao Nailpolish 636 Duo Base & Top Coat 8ml

15,00 

Alus- ja päällyslakka.

Vain 1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 3700756606361 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Kauniit kynnet Zaon kynsilakoilla! Duo Base & Top Coat -kynsilakka sopii käytettäväksi niin alus- kuin päällyslakkanakin tai yksikseen kiiltoa antavana kirkkaana kynsilakkana. Pakkauskoko 8ml.

Zao kynsilakat ja kynsienhoitotuotteet ovat vegaanisia ja vähintään ”8-free”: eivät sisällä tolueenia, formaldehydiä, formaldehydihartseja, synteettistä kamferia, dibutyyliflataattia (DBP), parabeeneja, ksyleeniä tai hartseja.

INCI: ETHYL ACETATE, BUTYL ACETATE, ISOPROPYL ALCOHOL , NITROCELLULOSE, PHTALIC ANHYDRIDE/ TRIMELLITIC ANHYDRIDE/ GLYCOLS COPOLYMER, ACETYL TRIBUTYL CITRATE, ADIPIC ACID/ FUMARIC ACID/ PHTALIC ACID/ TRICYCLODECANE DIMETHANOL COPOLYMER, BENZOPHENONE-3 , PHYLLOSTACHIS BAMBUSOIDES RHIZOME EXTRACT/HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL , CI 60725

Zao

Ranskalainen Zao-meikkisarja on 100% luonnollinen. Suurin osa sarjan tuotteista on uudelleen täytettäviä jolloin sinun ei tarvitse ostaa kuin täyttöpakkaus jo aiemmin hankkimaasi rasiaan. Pakkaukset on valmistettu ekologisesta bambusta, jota on käytetty myös tuotteiden aktiivi-aineena. Zao-meikkisarja on laadukasta ja ihoa hellivää värikosmetiikkaa.

Valikoima voi erota myymälän ja verkkokaupan välillä.